L'islamo-esquerranisme a Catalunya: com els tentacles de l'islamisme arrelen gràcies a ERC i CUP

17 d'abril de 2021

L'islamo-esquerranisme a Catalunya: com els tentacles de l'islamisme arrelen gràcies a ERC i CUP

Mentre ERC i CUP feliciten i informen sobre les celebracions de l’islam, el cristianisme se secularitza vexat i menystingut pels musulmans radicalitzats per l'islamisme

 
Per Marcel Vila

Malgrat la polèmica generada arran l’associació islàmica de Lleida exigint vulnerar el toc de queda per celebrar el Ramadà, coincidint amb l’inici de la celebració islàmica, tant ERC com CUP han felicitat públicament l’inici del Ramadà a Twitter. Malgrat tot, i com ho representa el cas de Mireia Boya (CUP), qui va publicar el vídeo d’una barbacoa Divendres Sant, cap dels dos grups ha felicitat mai Setmana Santa als cristians.

Malgrat que CUP considerava el 2010 que cap religió no ha d’anar més enllà de l’àmbit privat, els comentaris de Boya (CUP), així com la felicitació per part de la Generalitat de Catalunya, que inclou menció als consells del profeta musulmà en cas d’epidèmies, emmarquen la societat catalana en una tessitura semblant a la de l’anomenat islamo-esquerranisme a França.

Afegint també al menyspreu vers els cristians Ajuntaments com el de Ripoll, en aquest cas, malgrat haver estat municipi de residència de l’imam Abdelbaki Es Satty, responsable dels atemptats del 17-A a Barcelona i Cambrils.

 
Els tentacles de l’islamo-esquerranisme a Catalunya

La teoria de l’islamo-esquerranisme es basa en la premissa que individus i institucions, especialment d’esquerres, permeten l’islamisme per temor a ser titllats de racistes. Una creença que, contràriament a la integració d’una cultura i d’una religió que pretén, acaba per normalitzar-ne la radicalització. Així ho ha avançat, en el cas francès, el periodista Eric Zemmour, el qual considera que l’islamo-esquerranisme és pitjor que el comunisme perquè culpa França de les accions dels musulmans.

D'aquesta manera, en clau catalana, observem que el departament d’Afers Religiosos, una àrea del govern que depèn de la consellera de Justícia Ester Capella (ERC), front una majoria de musulmans vers cristians a una Catalunya on un terç de les mesquites roman sota control salafista, dilueix termes com la gihad o la realitat del hijab i la xaria.

Al seu torn, aquest fet ha permès la proliferació de conductes contradictòries, com l’aparició d’una dona musulmana amb vel el Dia de la Dona a TV3, així com la intenció no racista, però de política identitària, que practiquen partits com ERC en promocionar immigrants a les seves llistes, alhora que promovent el feminisme radical, però exhibint hipòcritament dones tapades amb vel islàmic com la diputada Najat Driouech (ERC) o la musulmana conversa Soraya El Farhi (ERC).

Tot, mentre el cristianisme, ja en secularització, recula a Catalunya en favor de les altres religions, en especial l’islam i que, cortesia de la Generalitat de Catalunya, ja forma part de l’escola pública catalana., gràcies al conseller d'Eduació Josep Bargalló (ERC).

 
L'avenir polític de Catalunya, en mans d'ERC i CUP

Aquesta entesa entre ERC i CUP permet pronosticar que si Pere Aragonès (ERC) és investit president de la Generalitat de Catalunya, la tendència dels últims anys esdevindrà norma. En aquest sentit, de moment, Aragonès ja ha acordat amb Dolors Sabater (CUP) deixar als agents dels Mossos d'Esquadra sense bales de foam i deslegitimar l'1-O prometent un nou "referèndum"; es pot inferir, per tant, que tan bon punt puguin governar, a més de crear una conselleria de Feminisme i Igualtat, l'agenda musulmana tindrà prevalença en els Afers Religiosos dirigits per ERC i CUP.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme