Pere, no islamitzaràs Catalunya

5 de maig de 2022

Pere, no islamitzaràs Catalunya

Un govern que en lloc de procurar assimilar els immigrants i civilitzar i reeducar els nouvinguts provinents de cultures arcaiques, festeja amb qui no reconeix la nostra democràcia ni tolera els nostres drets i valors occidentals

 
Per Sílvia Orriols

Que el president de la Generalitat, el senyor Pere Aragonès, celebri el final del ramadà incitant els musulmans a no integrar-se a Catalunya és, com a mínim, preocupant.

Quan diu que no cal que s’integrin, a què es refereix exactament? No cal que parlin català? No cal que s’adaptin al calendari escolar? No cal que s’integrin al mercat laboral? No cal que segueixin la normativa de benestar animal a l’hora de fer sacrificis? Vol dir, potser, que poden continuar tapant les dones i les filles amb hijab i burkini sense problemes? Que poden continuar concertant matrimonis entre adolescents? Que poden continuar repudiant els homosexuals? Que poden prosseguir sense entrebancs amb la poligàmia?

És molt perillós això de fer concessions i atorgar privilegis a una religió que mai no s’ha reformat, i que no permet interpretacions moderades ni adaptades al segle XXI de les seves escriptures. Fer-ho per assegurar-se futurs vots és execrable, i d’una ingenuïtat insòlita. Suposar que les comunitats musulmanes de Catalunya no aspiren, a darrera instància, a fer irrupció a la política és ser molt innocent o bé molt poc viu. D’acord que, mentrestant, votaran Esquerra (sou els únics que teniu una diputada amb vel islàmic) però quan els partidaris de la xària tinguin majoria demogràfica, de debò algú creu que continuaran votant un partit no islàmic? Per més que us hagueu agenollat a les seves pretensions, per més que hagueu facilitat la seva expansió i normalitzat les seves pràctiques primitives, sou i sereu sempre “infidels”.

Som a una etapa primària, és cert, però el procés d’islamització ja ha començat, i compta, amb el vistiplau i col·laboració del govern de la Generalitat. Un govern que en lloc de procurar assimilar els immigrants i civilitzar i reeducar els nouvinguts provinents de cultures arcaiques, es dedica a festejar amb qui no reconeix la nostra democràcia ni tolera els nostres drets i valors occidentals. Un festeig que pagaran molt car les nostres netes. O no. Perquè encara som a temps d’aturar-ho…

Salvem Catalunya?
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme