L'islam és moderat

9 de setembre de 2021

L'islam és moderat

Portant tants musulmans a Catalunya, en qüestió de 100 anys ja gairebé serem tots feministes i LGTBI fílics i seran absolutament prescindibles conselleries tant útils com la de "igualtat i feminismes"

 
Per Jordi Bohigas

"L'islam és moderat", com ens ha tornat a recordar la Dra. Dolors Bramon, gràcies a Déu. Fins i tot és feminista; almenys més que l'Església catòlica, que no deixa ordenar les dones. Però no cal fer més que mirar la nostra realitat quotidiana per adonar-nos de la moderació de la religió del profeta.

Per exemple, és tan moderat i feminista que quan veus una família musulmana a la platja, ell va a pit descobert i ella ben tapada.

És tan moderat que les 4 organitzacions terroristes més perilloses i mortíferes del món s'autodenominen islàmiques.

L'islam és tan moderat que quan es produïren les manifestacions de rebuig a l'atemptat pretesament islamista del 17-A de 2017, la gran massa dels musulmans catalans es quedaren a casa.

És tan moderat que la germana d'un dels terroristes de Ripoll abatuts per l'atemptat del 17-A, en una trucada a la seva mare, li diu que "És obligatori per als homes fer el gihad, no és un joc", i el nou imam de la mesquita Annour li diu a uns pares que, tranquils, que els nois són "màrtirs".

És tan moderat que quan ISIS toca el xiulet d'anar a fer la gihad milers de musulmans europeus corren a allistar-se.

És tan moderat que quan es convoquen a les escoles de França minuts de silenci en record a les víctimes dels atemptats de Bataclan, Charlie Ebdo o del professor Samuel Paty, molts alumnes francesos d'aquesta religió moderada es resisteixen a fer-lo.

L'islam és tan moderat que quan els talibans s'han hagut d'enfrontar a l'exèrcit regular d'Afganistan aquest ha oposat una resistència ínfima.

No sé què esperen els nostres polítics a deixar portar més musulmans a Catalunya. Amb una religió tan moderada com diu la Dra. Bramon, en qüestió de 100 anys ja gairebé serem tots feministes i LGTBI fílics i seran absolutament prescindibles conselleries tant útils com la de "igualtat i feminismes".
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme