Lideratge conservador

21 de novembre de 2023

Lideratge conservador

Aliança Catalana està cridada a encapçalar el conservadorisme patriòtic i el nacionalisme liberal per retornar Catalunya al lloc que li correspon

 
Per Miquel Aguilar Canadell

Una de les derivades més funestes dels anys del procés d'independència dirigit per autonomistes ha estat convertir Catalunya en una mena d'autocràcia d'esquerres espanyola. La institucionalització d'un populisme reaccionari, estatista i autoritari, que ha parasitat un electorat encara atònit i de dol per l'indigne comportament dels partits en els quals confiaven, no podia tenir altre desenllaç que la degradació econòmica i social a gran escala.

Catalunya necessita una formació conservadora, liberal, i intransigentment independentista. Es requereix urgentment una organització dedicada en cos i ànima a reparar el dany profund que les esquerres d'ERC, Junts i CUP, però també PSC i Comuns han perpetrat al país en tots els àmbits. Un partit que conjugui la capacitat tècnica i estrategica d'alliberar el país, una visió de l'administració moderna i eficaç i uns valors sòlids i basats en una profunda catalanitat.

Durant més d'una dècada s'ha intentat confondre el poble català, relligant el procés d'independència a una suposada justícia social, que havia de portar al país i als seus ciutadans a millorar el seu nivell de vida. Una dècada després, amb un monopoli exclusiu de delirants i populistes polítiques d'esquerres, Catalunya és menys independent que mai i els catalans han sofert un escandalós declinar en el seu nivell de vida.

Si bé l'entrada d'un grup patriòtic, conservador i liberal al Parlament suposarà una notícia excel·lent, la capacitat que tingui aquest grup per condicionar les polítiques al país serà determinat per treure Catalunya de l'indigne forat polític on els demagogs d'esquerres l'han portat. Catalunya necessita més que un grup parlamentari conservador català. En necessita urgentment un Govern.

Un Govern amb un pla específic per a la sobirania nacional completa, que promogui polítiques econòmiques que afavoreixin l'emprenedoria, que impulsi una remodelació profunda del model d'administració, que preservi, protegeixi i promogui la llengua i la cultura catalanes sense xarxes clientelars ni imposicions ideològiques. Un partit de Govern que implementi mesures efectives per a lluitar contra la immigració il·legal, protegeixi les fronteres catalanes i salvaguardi la pau i el civisme als carrers, avantposant els interessos dels ciutadans de qualsevol altra consideració.

Una organització política moderna, àgil, de discurs clar i valent, enèrgic i patriòtic. Un partit polític que reactivi l'economia i l'emprenedoria empresarial, que aposti per la investigació, el desenvolupament i el coneixement com a motor de creixement econòmic. Que activi un pla integral seriós per al sistema d'ensenyament, basat en la meritocràcia i l'excel.lencia, eliminant el sectarisme ideològic i els disbarats woke neosocialistes. Que implementi polítiques de foment de la natalitat i suport a la família perquè els catalans puguin garantir la seva continuïtat com a poble, i que entengui la diplomàcia i la cooperació internacional sempre han de basar-se en la defensa irredempta dels interessos nacionals catalans.

El canvi de paradigma polític que s'apunta en els pròxims temps ja ha tingut les primeres manifestacions en la majúscula abstenció en les eleccions municipals i espanyoles. Un moviment de desconnexió entre el cos electoral i les organitzacions polítiques caduques, que ha mostrat a Ripoll l'inequívoc hipocentre del terratrèmol que s'acosta. Un sisme imparable, fruit d'una nova proposta connectada directament amb la realitat i els anhels de progrés, seguretat i llibertat del poble, que es manifestarà amb força a les eleccions vinents catalanes i tindrà l'apogeu en les següents municipals.

Els catalans necessiten un canvi de lideratge polític i institucional radical. Una societat tradicionalment conservadora, il·lustrada i industriosa com la nostra, capaç de liderar històricament el continent europeu i la civilització occidental en molts avenços jurídics, tècnics i artístics, no es pot permetre una nova legislatura de decadència nacional en mans de gent sense idees, sense valors ni sense més projecte que ells mateixos. El conservadorisme patriòtic, el nacionalisme liberal, hauran d'assumir el lideratge polític a Catalunya per retornar-la al lloc que li correspon. Un lideratge i una visió que Aliança Catalana està cridada a encapçalar.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme