La Llibertat sempre guanya

11 de juliol de 2020

La Llibertat sempre guanya

Ens hem fet grans ja i no estem disposats a tremolar davant la censura. Engeguem-la a pastar fang!

 
Per Jordi Aragonès

Avui ha tornat a aparèixer. Aquella vella companya que mai ens ha deixat de seguir. A vegades de més lluny, a vegades de més a prop. Fosca, tèrbola i fantasmagòrica. Canviant d’uniforme segons l’època i la moda del moment. Alguns cops atea, altres creient. Alguns cops republicana, altres monàrquica. De nit vigila les cases dels poderosos, de dia fueteja els transgressors. Assenyala, xiuxiueja i apunta. Esdevé el malson dels rebels i l’assegurança dels sàtrapes. En altres latituds molts moren quan s’interposen en el seu camí. Aquí treballa revestida del fanatisme kumbaià propi d’una monitora progre d’esplai. Sí. Parlem de la censura.

Avui la plataforma Twitter ha censurat el compte del diari digital. Ha blocat temporalment durant unes hores el perfil de La Santa Espina. No és un comportament nou. Als Estats Units d’Amèrica s’ha creat tota una cultura de la censura dirigida per generacions d’ofesos de tota mena. Fins i tot liberals com Ron Paul han fet un pas endavant i han creat Parler, una plataforma amb el mateix projecte que Twitter —però on la llibertat d’expressió esdevé un valor fonamental.

El cop de Twitter ha vingut motivat pels clans que gestionen el sistema de poder (i enriquiment) processista. Malgrat tot, el diari segueix endavant i amb més força que mai. Hem aconseguit recuperar el compte @santaespinacat aquest vespre. El nostre compromís continua intacte: publicarem cada dia tot allò que no volen que se sàpiga i desemmascararem tots aquells vividors de la política que passen desapercebuts.

Tot l’equip de LSE comparteix amb els seus lectors la mateixa voluntat de protegir una societat de ciutadans cultes, informats i que s’atreveixen a conèixer els fets tal com són. La censura és aquesta vella companya que mai ens ha abandonat, ja fos amb el franquisme, amb la transició o amb el règim processista. Avui, però, li barrem el pas. Ens atrevim a portar la contrària i plantejar tots aquells problemes i dubtes que el sistema silencia. Ens neguem a ser una petita regió habitada per persones desinformades i amb dogmes propis del puritanisme de la nova esquerra. Ens hem fet grans ja i no estem disposats a tremolar davant la censura. Engeguem-la a pastar fang!
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme