Aturem la islamització de Catalunya

8 de juliol de 2022

Aturem la islamització de Catalunya

Són els immigrants els que s'han de sotmetre a la nostra cultura, als nostres valors i a les nostres lleis. Em diuen islamòfoba. Qui no tingui por de l'islam, que llenci la primera pedra...

 
Per Sílvia Orriols

Cada cop és més habitual llegir o sentir notícies amb la frase "les comunitats musulmanes reclamen". I és que els musulmans, lluny d'integrar-se a les lleis civils i a la cultura pròpia de Catalunya, s'organitzen políticament i socialment a redòs dels imams. Mentre els catalans ens dividim i fraccionem per ideologia o per interessos, els musulmans s'uneixen tots sota la bandera d'un estat invisible però emergent, que avança sense necessitat de referèndums ni consells per la república.

Hom podria suposar que els musulmans parteixen d'una situació de fragilitat, de vulnerabilitat (pel fet de ser immigrants); qui més confia en aquest argument esbiaixat, de fet, és el departament de benestar social, que aboca quantitats indecents dels nostres impostos a subvencionar i potenciar el creixement demogràfic i econòmic dels partidaris de l'islam.

La realitat però, demostra, aquí i arreu d'Europa, que els adeptes de l'islam no són cap minoria vulnerable, sinó una amenaça latent i creixent per a la nostra civilització. La clau per comprendre-ho és assumir que les comunitats musulmanes que tant alegrament "reclamen" els seus drets, no reconeixen els nostres. La llei religiosa, en la que creuen cegament, nega les democràcies i llibertats occidentals, convertint les dones en mers objectes sexuals i privant els homes de tot esperit crític o lliurepensament.

Els europeus som obligats a acollir-los sota arguments com: fugen de la fam, de la guerra, de la violència... però en acabat veiem incrèduls com els nostres governs no fan absolutament res per evitar que implantin aquí el model fallit que ha fet violents, bèl·lics i famolencs els seus països d'origen. En comptes d'instruïr-los en els nostres valors i normatives, concedim llicències d'obertura al salafisme i adaptem les nostres lleis civils a les seves pretensions arcaiques i religioses.

Hem canviat menús escolars, hem introduït l'islam a les aules públiques, hem fins i tot modificat la llei de benestar animal per permetre que degollin el bestiar sense anestèsia, i ara, ara els regalem porcions de la nostra terra perquè hi enterrin els morts segons el seu ritual. Mentre els nostres avis resposen apilats en calaixeres per no fer nosa ni ocupar metres quadrats, ells tenen un bocí individual de terra catalana per dormir amples de cara a la Meca. Ja n'hi ha PROU, no? Prou de concessions, prou de privilegis.

És cert que "islam" significa submissió, però encara és més cert que Catalunya no pot (ni ha de) sotmetre's a res ni a ningú. Són els immigrants els que s'han de sotmetre a la nostra cultura, als nostres valors i a les nostres lleis. Em diuen islamòfoba. Qui no tingui por de l'islam, que llenci la primera pedra...
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme