A les barricades, totis!

28 de juliol de 2021

A les barricades, totis!

L'esquerra lliura una “Guerra Cultural” que, per incompareixença de la dreta, aconsegueix guanyar tot imposant el seu relat cada cop més extremista.

 
Per Daniel Serrano Miró

A les Barricades! és una cançó anarquista molt popular durant la Guerra Civil espanyola. Aquest va ser himne dels anarquistes internacionals i va ser adoptat com a tal per la Confederació Nacional del Treball (CNT).  La popular cançó encoratjava als anarquistes a defensar la seva revolució fins les darreres conseqüències. Salvant totes les distàncies amb un conflicte armat, fa uns quants anys que l'esquerra lliura una “Guerra Cultural” que, per incompareixença de la dreta, aconsegueix guanyar tot imposant el seu relat cada cop més extremista.


El sociòleg James Davison Hunter va fer servir el concepte “Guerra Cultural” per fer referència a l’existència d’un conflicte entre valors conservadors i aquells que l’autor considera més progressistes. I és innegable de què des de fa 15-20 anys l’esquerra ha sortit victoriosa en la imposició de marcs de discussió en el terreny polític i criminalitzant qualsevol idea que no fos la que l’esquerra considerés correcta.

 
Esborrar Occident

I es que aquests marcs de pensament s’han inoculat en tots els estaments de la societat i han obert qüestions que no haurien de suposar un debat, com per exemple el Nadal o la Pasqua. Des de les institucions governades per l’esquerra ja fa anys que no es felicita el Nadal com a tal, en canvi si que surten de manera immediata a felicitar tradicions foranes que no ens son pròpies, i no és un acte de racisme per part meva, no estic en contra de la felicitació de tradicions foranes per part de les nostres institucions, critico amb tota la contundència que als Cristians, fundadors d’Europa i dels valors occidentals, se’ns abandoni i menystingui de manera sistemàtica.

Esborrar Occident de tots els espais respon a una estratègia perfectament planificada per part de l’esquerra per imposar la seva moral sobre la població. D’aquesta manera estarien en disposició d’imposar el seu model de societat basat, no ho oblidem, en l’autoritarisme. La desnaturalització de la societat només portarà a que altres dogmes contraris als nostres valors vulguin ocupar el centre provocant tensions i conflictes socials, tal i com ja està succeint.

I aquesta estratègia és constant entre la progressia, inoculen entre els tertulians, els mitjans de comunicació i les xarxes socials, idees, debats o paraules que segons la seva moral s’haurien d’adoptar per tots, i titllen de males persones o extrema dreta tots aquells que ens neguem a acceptar-los sense un debat previ o perquè veiem el perill que aquestes idees representen. Aquesta manca d’unitat d’acció entre la dreta ens debilita, sobretot quan entre les nostres files es compra part el discurs de l’esquerra i se’ns autoexclou de la centralitat.

 
Distracció

Un exemple el trobem en que quan els espanyols estàvem pagant la llum més cara de la història, la ministra comunista del govern de l’Estat, Yolanda Díaz, i posteriorment Unidas Podemos van encunyar nou concepte pel nostre vocabulari: “Matria”. D’aquesta manera la distracció estava creada, ni una declaració pública del govern més enllà d’expressar la seva preocupació per l’augment del preu de l’electricitat, però tota la càrrega informativa va anar a promocionar o atacar el concepte “Matria”.

Ara, el darrer debat estèril què ens han regalat els nostres governants és la creació del gènere neutre: “todes” en castellà i “totis” en català. A part de l’aberració lingüística que suposa, és l’enèsima mostra d’intentar marcar el discurs sobre problemes estèrils i que no tenen cap afectació per la societat. Però ja ho tenim aquí, cartells, pancartes, articles... i un servidor parlant del tema. Per cert, en català tenim el preciós “tothom” per referir-nos a la col·lectivitat.

Com a conclusió, estimats lectors, estem en guerra i l’estem perdent. No és una guerra on farem servir armes, estratègies o exèrcits, és una guerra d’idees, que per incompareixença de la dreta no s’ha ofert batalla de manera seriosa i l'adversari ha avançat considerablement. Ara bé, no està tot perdut, lliurem la batalla de les idees, desacomplexadament, amb rigor i serietat. El missatge calarà.

Us necessitem a tots! A les Barricades, totis!

 
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme