Xina: Xi Jinping sotmet les minories ètniques a l'adoctrinament comunista

30 de setembre de 2020

Xina: Xi Jinping sotmet les minories ètniques a l'adoctrinament comunista

El missatge del president xinès: “Qualsevol que tracti de separar una regió de la Xina, morirà, amb els seus cossos destrossats i els ossos reduïts a pols”

 
Redacció

Amb més de 1.000 camps de concentració que retenen prop de 3 milions de persones de diverses minories ètniques, Xi Jinping aplaudeix l’actuació a la província de Xinjiang del cos funcionarial del Partit Comunista de la Xina, que considera haver-la convertit en una regió “unida, harmoniosa, pròspera i culturalment avançada”, segons recull l’agència estatal de notícies Xinhua.

Al parer de Xijinping, el genocidi contra els uigur i altres minories ètniques recloses a Xinjiang forma part d’una brutal campanya per a “augmentar el sentit d’identitat de la nació xinesa a fi d’enfortir constantment la unitat ètnica”.

Bàsicament, l’establiment d’una cultura i creença única en clau d’adoctrinament comunista i que té coma base “desenvolupar una comprensió precisa del país, la història, l’ètnia, la cultura i la religió” perquè “el sentit de la identitat xinesa s’arreli a les persones”.

 
“Qualsevol que tracti de separar una regió de la Xina, morirà”

La violència i la brutalitat del Partit Comunista de la Xina contra les ètnies del territori passa des dels treballs forçats fins l’esterilització. Tot per la voluntat de Xi Jinping en evitar a tot preu qualsevol moviment separatista al país. Com ara la volença dels uigurs en establir Xinjiang com a Estat independent del Turquestan Oriental o els enfrontaments contra el Tibet, Mongòlia Interior o recentment Hong Kong, que fins enguany era una comunitat autònoma.

En aquell discurs, recollit pel ministre d’exteriors de la Xina, Xi Jinping va esmentar que “qualsevol que tracti de separar una regió de la Xina, morirà, amb els seus cossos destrossats i els ossos reduïts a pols”. Afegint que “qualsevol forca externa que faci costat la divisió de la Xina només pot ser considerada com a delirant pel poble xinès”.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme