Xina: el Partit Comunista xinès tortura i aïlla els xinesos cristians perquè considera que són infiltrats occidentals

6 d'abril de 2021

Xina: el Partit Comunista xinès tortura i aïlla els xinesos cristians perquè considera que són infiltrats occidentals

El Partit Comunista de la Xina, dirigit per Xi Jinping, difon que el cristianisme com una infiltració de forces hostils occidentals en forma de religió i fa desaparèixer les autoritats religioses durant 5, 6 o fins i tot 10 anys

 
Redacció

Segons relaten diversos testimonis visuals a Radio Free Asia, el Partit Comunista de la Xina reté i tortura cristians xinesos perquè renunciïn a la seva fe de forma sistemàtica mitjançant centres mòbils de rentat de cervell. Un cas concret és el del membre anònim d’una església situada al sud-oest de Sichuan, qui, a càrrec del Departament de Treball del Front Unit i del mateix partit, afirma haver estat retingut durant 10 mesos d’abusos, aïllament i tortura.

 
La Xina comunista contra Occident

Com bé informa Radio Free Asia, el Partit Comunista de la Xina dirigit per Xi Jinping difon que el cristianisme com una infiltració de forces hostils occidentals en forma de religió. Així mateix, segons un altre cristià que es manté en l’anonimat constatant l’acció comunista contra catòlics i protestants, hi ha instal·lacions similars arreu de la Xina. Tanmateix, Zhang, un advocat de la província del nord d’Hebei, afirma que, en alguns casos, el partit fa desaparèixer les autoritats religioses durant 5, 6 o fins i tot 10 anys.

En aquest sentit, el juliol del 2020, Bitter Winter va publicar un altre reportatge denunciant que funcionaris del Partit Comunista de la Xina insten els cristians a retirar tots els símbols de fe i substituir-los per imatges de Xi Jinping o Mao Zedong, premiant amb ajudes econòmiques aquells qui s’hi sotmeten i castigant els qui ho rebutgen denegant-los l’accés als programes de benestar social.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme