Xesco Reverter (TV3) no aconsegueix tapar l'obra de govern de Trump: el corresponsal als EUA admet que el balanç del primer any de mandat de Biden és decebedor

17 de gener de 2022

Xesco Reverter (TV3) no aconsegueix tapar l'obra de govern de Trump: el corresponsal als EUA admet que el balanç del primer any de mandat de Biden és decebedor

Reverter (TV3) no ha ressaltat que els EUA tenen la inflació més alta en 40 anys; la gasolina, un 50% més cara, i les prestatgeries de les botigues estan buides, tal com ha indicat Trump


Redacció

Ahir, diumenge 16 de gener de 2022, Xesco Reverter (TV3) no va aconseguir tapar l'obra de govern de Trump: el corresponsal als EUA ha admès que el balanç del primer any de mandat de Biden és decebedor.

 
Reverter (TV3) no sap viure sense Trump: el troba a faltar

Mentre continua la seva croada propagandista anti-republicana i pro-demòcrata, les pobres dades de la presidència de Biden no l'acompanyen: l'inquilí a la Casa Blanca té només una popularitat estancada al 42%, 10 punts menys que el 2021, perquè manquen testos, augmenta la inflació i encara ressona la sortida vergonyant de l'exèrcit estatunidenc de l'Afganistan.

Trump, paral·lelament a la presidència de Biden, continua la seva tasca política, auspiciant els candidats republicans que considera afins a la seva agenda de cara a les eleccions del novembre d'enguany, les anomenades midterms; és a dir, eleccions de la meitat del mandat. Això no obstant, Reverter (TV3) no ha ressaltat que els EUA tenen la inflació més alta en 40 anys; la gasolina, un 50% més cara, i les prestatgeries de les botigues estan buides, tal com ha indicat Trump.

 
Quant cobra el propagandista demòcrata de TV3 als EUA?

Escollit com a corresponsal als EUA —junt amb Geni Lozano a Catalunya Ràdio— l’any 2017 amb un sou de 115.271 euros anuals, el periodista de TV3 Xesco Reverter ha adoptat al llarg de la seva corresponsalia a Washington una tergiversació dels fets obstinada en desprestigiar el president Donald Trump. A més, ha desenvolupat una obsessiva campanya a favor del Partit Demòcrata, deïficant Joe Biden o commemorant la figura de Barack Obama.

En aquest sentit, encara es recorda com el proppassat 20 d’agost de 2020, Reverter (TV3) va cobrir la celebració de la Convenció Nacional Demòcrata a Milwaukee (Wisconsin), l'esdeveniment mitjançant el qual escollir els candidats del partit a les eleccions dels EUA. Aquell dia, la senadora de Califòrnia, Kamala Harris, va sortir com a aposta demòcrata —i de l'esquerra radical— a la vicepresidència i va seguir amb Joe Biden, com a candidat a president dels EUA, el qual el propagandista demòcrata va qualitficar-lo com "el metge bo i experimentat que pot curar i reconstruir els EUA".
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme