Xesco Reverter (TV3) admet finalment un èxit de Trump en afers exteriors

28 d'octubre de 2020

Xesco Reverter (TV3) admet finalment un èxit de Trump en afers exteriors

L’acord entre Israel i el Sudan se suma a la llista d’èxits en el camp internacional del president dels EUA, camí a les eleccions del 3 de novembre de 2020

 
Redacció

El corresponsal a Washington de TV3, Xesco Reverter, per fi i després d’exercir com a periodista subjectiu polititzant el contingut nord-americà que arriba a les llars catalanes a favor del Partit Demòcrata, reconeix com a èxit l’acord entre Israel i el Sudan assolit per Donald Trump.

 
Xesco Reverter no pot adulterar la veritat

Com avança el corresponsal de TV3 als EUA, Donald Trump ha aconseguit que el Sudan deixi de finançar i promoure el terrorisme col·laborant econòmicament en el suport a les víctimes de l’islamisme de grups com Hamàs. Incloent, a més, la fi de la bel·ligerància entre ambdós països segons el comunicat conjunt emès per la Casa Blanca.

Sent així una altra victòria en el camp internacional –després de l’acord entre Sèrbia i Kosovo i entre Israel i els Emirats Àrabs Units– de l’actual president dels EUA, qui disputarà la presidència contra Joe Biden a les urnes estatunidenques el proper 3 de novembre amb bones perspectives d’èxit. Especialment, després dels escàndols del fill de l’oposició demòcrata Hunter Biden.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme