Wagensberg (ERC) s'infiltra il·legalment al campament de Mòria (Grècia)

24 de setembre de 2020

Wagensberg (ERC) s'infiltra il·legalment al campament de Mòria (Grècia)

La impunitat del diputat d’ERC: acusa les autoritats gregues de “nazis” després d’haver-se infiltrat il·legalment al campament d’immigrants il·legals

 
Redacció

Ruben Wagensberg, diputat d’ERC a favor de lliurar Catalunya a la immigració il·legal, que va celebrar la censura sobre una plataforma de seguretat ciutadana i que va blocar La Santa Espina a Twitter, acusa les autoritats gregues de “nazis” després d’haver-se infiltrat “de manera il·legal” al campament d’immigrants il·legals de Mòria (Grècia). Així va explicar-ho dimarts 22 de setembre de 2020 en una entrevista amb VilaWeb, esperonat per la “comunicació que tenim per telèfon mòbil” amb els immigrants il·legals.

Wagensberg, qui va passar junt amb una altra persona “tot el diumenge amagats dins el camp” per a conversar amb els residents, pensa que “l’incendi havia estat una petita esperança” pels immigrants il·legals –fet pel qual ells mateixos van incendiar el campament. De fet, va considerar que, com a conseqüència, “s’obriria la porta perquè els reubiquessin a altres països d’Europa”; via que el diputat pro-immigració il·legal d’ERC entén com a única “solució” i indicant que “el Parlament de Catalunya hi podria fer molt més”, malgrat la importació d’immigrants il·legals prevista per la Generalitat.

Una bomba de rellotgeria

Atacant tot allò que no combregui amb el seu ideari de l'esquerra radical, Wagensberg culpa els Estats [sic] com a “responsables” de provocar que els immigrants il·legals immigrin. Tot llençant proclames contra les institucions catalanes, les ONG i, en general, contra el món per a advertir que la seva “puntual” trajectòria política té com a objecte “intentar el canvi en aquest sentit”: omplir Catalunya d’immigració il·legal.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme