Wagensberg (ERC i Volem Acollir) i Marcel Mauri i Long Li (Òmnium) exigeixen que un milió d'immigrants, legals o il·legals, tingui dret a vot a les eleccions del 14F

6 de febrer de 2021

Wagensberg (ERC i Volem Acollir) i Marcel Mauri i Long Li (Òmnium) exigeixen que un milió d'immigrants, legals o il·legals, tingui dret a vot a les eleccions del 14F

Volem Acollir i Òmnium intenten persuadir 1 milió de catalans perquè no votin i ho facin 1 milió d'immigrants que no tenen el dret al sufragi actiu a les eleccions del 14F

 
Redacció

El diputat Ruben Wagensberg (ERC), impulsant la recaptació de vots d’immigrants que pretén el seu partit, i a través de l’associació pro-immigració que va fundar el 2016 (Volem Acollir – Casa Nostra és Casa Vostra), ha fet una campanya junt amb Òmnium Cultural i el Sindicat Popular de Manters Ambulants exigint que la ciutadania cedeixi el seu vot legítim als immigrants.

 
L'estratègia pro-immigració d'ERC

Així, Volem Acollir intenta persuadir 1 milió de catalans perquè no votin i ho facin, al seu torn, 1 milió d'immigrants —legals o il·legals— en el seu lloc, i preferiblement per ERC.

Paral·lelament, tot sumant-se a la difusió d’aquest despropòsit a la meitat de la campanya electoral del 14F, la premsa concertada pel govern —com Vilaweb, per exemple— ha qualificat els immigrants de “catalans sense nacionalitat”. I curiosament, no s'indica enlloc que hi un total de 1.159.427 immigrants a Catalunya, tal com mostra l’Idescat a data de 2019.

 
Òmnium, a remolc de l'anti-catalanisme d'ERC

El vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, advoca per flexibilitzar l’accés dels immigrants —legals i il·legals—, els quals considera “dret fonamental de la ciutadania” malgrat que per a votar sigui indispensable tenir la ciutadania quan almenys un 10% dels immigrants no tenen.

De fet, Long Li, presentador d'Adolescents iCat i qui posa cara al vídeo de campanya de Volem Acollir, ha confessat a Planta Baixa (TV3) que sols té la nacionalitat xinesa; o també és el cas de la periodista de Planta Baixa (TV3), Beatrice Duodu, de nacionalitat ghanesa. Ambdós, però, no diuen la veritat: el dret al sufragi actiu a les eleccions del 14 de febrer de 2021 no el poden exercir els immigrants —legals o il·legals— perquè no disposen de la nacionalitat espanyola.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme