Victòria judicial de l'Aliança Catalana que promociona Sílvia Orriols (AC) contra l’atac patit per l’extrema esquerra d’Arran la Diada de 2021

10 de setembre de 2022

Victòria judicial de l'Aliança Catalana que promociona Sílvia Orriols (AC) contra l’atac patit per l’extrema esquerra d’Arran la Diada de 2021

L'equip jurídic d'Aliança Catalana va portar el cas als tribunals i, fruit del procés judicial, el jutjat d’instrucció número 29 de Barcelona ha condemnat a tres militants radicals d’Arran per diversos delictes de danys i lesions

 
Redacció

Segons ha publicat Aliança Catalana ahir, 9 de setembre de 2022, el partit polític nacionalista català Aliança Catalana, liderat per la ripollesa Sílvia Orriols (AC), ha obtingut la victòria judicial contra l’atac patit per l’extrema esquerra d’Arran la Diada de 2021.

 
Els atacs totalitaris de l'extrema esquerra no són impunes

L’any passat, 2021, durant els actes de celebració de la Diada Nacional al Fossar de les Moreres, diversos militants i simpatitzants d’Aliança Catalana van ser agredits per un grup violent vinculat a l’organització d’extrema esquerra Arran. En el transcurs de l’agressió, a més, els atacants van robar senyeres, van destrossar la parada i van provocar diverses lesions als militants nacionalistes catalans; alguns dels quals,  van necessitar assistència mèdica.

Els fets esmentats no han quedat sense resposta: Aliança Catalana mitjançant el seu equip jurídic va portar el cas als tribunals i, fruit del procés judicial, el jutjat d’instrucció número 29 de Barcelona ha condemnat a tres militants d’Arran per diversos delictes de danys i lesions. Addicionalment, en els fets provats de la sentència núm. 291/2022, a la qual La Santa Espina ha tingut accés, s’especifica que un grup organitzat de l’extrema esquerra va fer “un escarni violent de naturalesa política” i que, durant deu minuts, “van increpar, insultar, agredir i intimidar els integrants de la parada i, per tal d’obstaculitzar el desenvolupament normal de l’acte, van cometre actes de vandalisme”.

Aliança Catalana s’ha posicionat sempre en contra de qualsevol atac totalitari i a favor de la democràcia, defensant així sempre la Llibertat. Com a partit nacionalista i liberal-conservador l’organització reclama el dret a ser-hi en un espai de concòrdia pel catalanisme com és el Fossar de les Moreres. La radicaització de l’extrema esquerra és una amenaça per la seguretat ciutadana. Enfront d’això, AC manifesta que fa costat el dret de tots els manifestants pacífics independentment de la seua ideologia a celebrar la Diada dels catalans.

El partit nacionalista català que lidera Sílvia Orriols (AC) des de Ripoll, considera que la memòria dels morts en el setge de Barcelona el 1714 no pot ser deshonrada per esvalotadors, lladres i criminals. Al seu torn, assevera que la violència i el vandalisme són enemics de la construcció nacional perquè destrueixen treballs, danyen negocis i provoquen disturbis. Per això, AC ha felicitat els Mossos i els agraeix la feina ben feta i, alhora, reclama a la CUP, partit al qual es vincula a Arran, que es disculpi i suspengui la militància dels condemnats.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme