València: la Fiscalia sol·licita una pena de catorze anys de presó per a un immigrant equatorià acusat d'agressió sexual i maltractaments

1 de febrer de 2022

València: la Fiscalia sol·licita una pena de catorze anys de presó per a un immigrant equatorià acusat d'agressió sexual i maltractaments

El presumpte violador equatorià li deia a la seva muller que era una grassa inservible o que no sabia moure's ni satisfer-lo sexualment, mentre l'obligava a tenir sexe sempre que li venia de gust

 
Redacció

Ahir, 31 de gener de 2022, tal com va avançar El Periódico, es va saber que la Fiscalia sol·licita a l'Audiència Provincial de València penes que ascendeixen als catorze anys de presó per a un immigrant equatorià acusat d'agressió sexual i maltractaments.

 
D'on és el presumpte violador?

L'individu acusat és un home de 49 anys i té la nacionalitat equatoriana. Va ser jutjat aquesta setmana a la Secció Primera de l'Audiència Provincial de València.

 
El testimoni esfereïdor de la víctima

La víctima, d'altra banda, confessa que el maltractament era habitual a València. Així mateix, el seu marit presumptament la violava perquè li deia que era la seva obligació com a esposa, volgués o no.

Textualment, la víctima narra que una plantofada s'aguanta, però les paraulotes constants són insults que com a persona et destrossen.


El presumpte violador equatorià li deia a la seva muller que era una grassa inservible o que no sabia moure's ni satisfer-lo sexualment. A tot això, l'obligava a tenir sexe sempre que li venia de gust. En aquest sentit, l'agredida confessa que finalment a principis de desembre del 2019 va denunciar els fets, comesos al domicili familiar a l'Alcúdia.

Entre les vexacions que havia de suportar la víctima, hi ha la circumstància afegida que es realitzaven en presència dels fills menors d'edat de la parella.


L'acusat, amb tot, relatiu al fet que si l'obligava a tenir sexe, ha al·legat com a processat que és impotent i que les relacions sexuals eren mensuals perquè la seva dona s'adormia, cercant així que això l'eximís del delicte de què se l'acusa.


 


Mesures penals

En aquest sentit, la Fiscalia sol·licita per a ell penes que ascendeixen als catorze anys de presó pels delictes d'agressió sexual, maltractament psicològic habitual, amenaces en l'àmbit de la violència sobre la dona i un delicte continuat de vexacions injustes.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme