Ustrell i Rossinyol (TV3) acusen de racisme als propietaris de pisos catalans

8 d'octubre de 2020

Ustrell i Rossinyol (TV3) acusen de racisme als propietaris de pisos catalans

La renda dels immigrants extra-comunitaris és de mitjana un 40% inferior que la dels ciutadans catalans

Redacció

Durant el Planta Baixa de TV3 d'ahir, 7 d'octubre de 2020, Ricard Ustrell, co-director del programa del migdia de la televisió pública catalana, ha mantingut una conversa amb Yolanda Sey, col·laboradora de l'espai televisiu, actriu i cantant, afirmant que els propietaris catalans discriminen racialment a l'hora de llogar un pis.

Així també ho ha sostingut el co-director Xavi Rossinyol, qui ha afirmat que una persona amb cognom català rep un 18'8% més de respostes positives que una persona amb cognom d'origen àrab.

Això no obstant, en ambdós casos, cap dels dos co-directors no ha tingut en compte si els potencials arrendataris interessats en el lloguer d'un habitatge són immigrants comunitaris o bé extra-comunitaris. De fet, tots dos han encarat el reportatge incriminant els catalans arrendadors de racistes per discriminar l'accés a l'habitatge de lloguer per motius d'origen o color de pell.

Qui diu la veritat?

La renda dels immigrants extra-comunitaris és de mitjana un 40% inferior que la dels ciutadans catalans, segons un informe publicat per la Generalitat de Catalunya que revela les condicions de vida de la població estrangera.

Deliberadament, Ustrell i Rossinyol fan passar per racisme el que simplement es tracta de poder adquisitiu. No hi ha arrendataris racistes sinó legítims propietaris que volen saber que podran cobrar el lloguer a final de mes.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme