Unió Europea: Ursula von der Leyen fa xantatge als Estats membres perquè acceptin afganesos recordant que els fons europeus tenen condicions

24 d'agost de 2021

Unió Europea: Ursula von der Leyen fa xantatge als Estats membres perquè acceptin afganesos recordant que els fons europeus tenen condicions

Mentre el president espanyol Pedro Sánchez (PSOE) importa prop de 400 immigrants de l’Afganistan, la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen extorsiona els Estats membres a canvi d’acollir-los

 
Redacció

En un intent per acontentar la Unió Europea, el govern espanyol (PSOE-Podemos) ja ha importat gairebé 400 immigrants afganesos, els quals han fugit del règim talibà establert a l’Afganistan al llarg d’aquesta darrera setmana.

 
Les condicions del xantatge de la UE

El motiu, lluny de la solidaritat i com bé ha recordat Ursula von der Leyen, presidenta de la Comissió Europea, durant la conferència del president espanyol Pedro Sánchez (PSOE) el passat dissabte 21 d'agost de 2021, és que els 1.000 milions d’euros del fons europeu estan subjectes a condicions, com ara l’acollida dels afganesos, durant els propers 7 anys.

 
La UE tenalla els Estats membres com vol

Malgrat que, durant el seu discurs, Sánchez (PSOE) ha mantingut que el gest de l’Estat espanyol obeeix als valors i els principis europeus, la realitat és que la UE extorsiona els Estats membres perquè acatin les seves directrius.

En aquest sentit, la idea d’Estat de Dret que professa la UE perquè s’hi emparin les nacions europees té com a objecte centralitzar els poders estatals sota la seva visió del món generant una dependència entre els Estats membres i el poder europeu.

 
Importar immigrants afganesos a canvi de diners públics

Pel que fa als fons Next Generation que també sedega el president Pere Aragonès (ERC), a canvi d’invertir-los en energies renovables i propostes ecologistes, i també important els immigrants afganesos "que calgui" a Catalunya.

O, com bé declarava von der Leyen en el cas de l’Afganistan, sota la premissa d’una pretesa responsabilitat moral amb què la Comissió Europea exigeix als Estats membres finançar rutes d’immigració legals i quotes de reassentament. Això, però, alhora que molts dels països europeus hi planten cara refusant important immigrants afganesos.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme