Unió Europea: Michel Barnier, ex-negociador del Brexit per la UE, exigeix una moratòria de fins a 5 anys de la immigració

20 de maig de 2021

Unió Europea: Michel Barnier, ex-negociador del Brexit per la UE, exigeix una moratòria de fins a 5 anys de la immigració

Segons Barnier, el flux immigratori comporta la infiltració de xarxes terroristes, mentre l’exèrcit de França adverteix sobre la imminència d’una guerra civil causada per la degradació del país arran la immigració

 
Redacció

Donant una resposta clara a com cal que Europa encari la massificació de la immigració il·legal, Michel Barnier, ex-negociador del Brexit per la Unió Europea, ha demanat una moratòria de fins a 5 anys de la immigració als Estats membres de la UE.

Segons analitza encertadament Barnier, qui sent ideològicament de centre ha causat polèmica entre l’esquerra per les seves declaracions, la mesura s’empara en què el flux immigratori comporta la infiltració de xarxes terroristes, com bé ho constata l’actual situació de França o Suècia.

 
França mostra com pot ser l'avenir europeu

De fet, la situació no ha deixat d’encruelir-se a França, on, a banda dels intents de foragitar l’islamisme i la radicalització tot promovent els valors francesos, l’exèrcit francès ja ha advertit sobre la gestació d’una guerra civil al país.

Especialment a causa de la immigració que refusa integrar-se alimentant la proliferació dels guetos i les conseqüents contra-comunitats que molts delinqüents i islamistes fan servir d’amagatall, car la policia no és capaç de protegir-se de la violència arrelada les comunitats d’immigrants instal·lades al país.

 
Soroll de sabres a l’exèrcit francès

El passat 21 d’abril, 18 soldats de l’exèrcit francès, inclosos quatre oficials i diverses figures ja retirades, van enviar una primera carta, feta pública per Valeurs Actuelles, on exigia esmenar la desintegració de França, acusant l’islamo-esquerranisme de crear odi entre comunitats i clamant per la necessitat de protegir els nostres valors civilitzats. Malgrat el refús per part de l’esglaiada política francesa, una enquesta de Harris Interactive per LCI TV va mostrar que el 58% dels francesos es postulava en favor dels sentiments de la carta.

El maig d'enguany, una segona carta va fer-se pública com a resposta a les reaccions condemnatòries dels polítics francesos, considerant que negar els militars la llibertat d’expressió és menystenir l’exèrcit quan l’única falta ha estat estimar el país i plorar el seu visible declivi. En aquesta ocasió, i amb un to més dur que a la primera, els militars acusen el govern francès de covard, enganyós i pervers tot reblant que aquesta no és llur visió de la jerarquia i que l’exèrcit és, per excel·lència, l’indret on diuen la veritat perquè entreguen la nostra vida.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme