Unió Europea: l'eurodiputat conservador Cristian Terhes (ECR) afirma que l'agenda verda de l'extrema esquerra està empobrint la classe treballadora

11 d'abril de 2022

Unió Europea: l'eurodiputat conservador Cristian Terhes (ECR) afirma que l'agenda verda de l'extrema esquerra està empobrint la classe treballadora

L'eurodiputat conservador romanès exigeix que la Unió Europea es faci independent energèticament i utilitzi adequadament els recursos naturals propis del continent en lloc de comprar a la Rússia de Putin

 
Redacció

Dijous passat, 7 d'abril de 2022, en el si de la Unió Europea, l'eurodiputat conservador Cristian Terhes (ECR) va afirmar que l'agenda verda de l'extrema esquerra està empobrint la classe treballadora.

 
La infiltració de l'extrema esquerra a la democràcia liberal

El diputat al Parlament Europeu Cristian Terhes, del grup de centre-dreta dels conservadors i reformistes europeus (ECR), va atacar la política de l'anomenat Green New Deal, que no és altra acció política que l'agenda verda de l'extrema esquerra, atès que la principal causa de 'l'actual crisi energètica està provocant que els pobres siguin encara més pobres'.

En aquest sentit, Terhes exigeix que la Unió Europea es faci independent energèticament i utilitzi adequadament els recursos naturals propis del continent en lloc de comprar a la Rússia de Vladimir Putin. De fet, l'agenda verda, segons descriu l'eurodiputat, comporta augments de costos d'aliments, béns i serveis, i que aquests augments afecten directament a la classe treballadora europea.

No obstant això, l'eurodiputat conservador romanès argumenta que han estat ignorats els experts que apuntaven de l'abast negatiu si s'aplicava aquesta mesura, obeint al seu torn una menor d'edat, estudiant de secundària, que es diu Greta Thunberg i que els últims anys ha anat guanyant protagonisme en l'atenció de les elits europees.

 
Atac constant a la classe treballadora per part de la UE

Terhes ha continuat assenyalant que les diferents polítiques impulsades per la Unió Europea estan tenint un efecte desproporcionat sobre les persones més pobres i els països del bloc europeu. Per això, constata que les polítiques verdes actuals de Brussel·les ensorren la classe treballadora, com per exemple que han obligat a Romania a eliminar milers de megawatts de generació d'energia mitjançant carbó, quan el país romanès no té altres fonts energètiques per subtituir l'energia fòssil.

A més, l'eurodiputat conservador romanès ha lamentat que enguany observem uns preus de l'energia desproporcionats arreu i que aquests afectes els europeus més vulnerables, i que la Comissió Europea no està fent prou per revertir aquesta xacra social.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme