Unió Europea: el Consell d'Europa retira la campanya de promoció del vel islàmic per la protesta ciutadana

8 de novembre de 2021

Unió Europea: el Consell d'Europa retira la campanya de promoció del vel islàmic per la protesta ciutadana

La campanya mostrava falsament dones felices de portar vel islàmic sota l'etiqueta #wecan4hrs, la qual ha causat gran polèmica a França i la denúncia de la submissió oberta als costums islamistes

 
Redacció

Finalment, el Consell d'Europa ha retirat la campanya de promoció del vel islàmic per la protesta ciutadana. Aquesta campanya pretenia normalitzar l'ús del vel islàmic al vell continent amb eslògans tipus "La bellesa està en la diversitat com la llibertat és al hijab" o bé "Celebra la diversitat i respecta el hijab".

 
França en contra de l'islamisme

D'altra banda, la campanya mostrava falsament dones felices de portar vel islàmic sota l'etiqueta #wecan4hrs, la qual ha causat gran polèmica a França i la denúncia de la submissió oberta als costums islamistes per part de diferents càrrecs polítics francesos.

En aquest sentit, s'han recollit mostres de commoció per part de la ministra francesa per a la Joventut, Sarah El Hairy, abans d'assegurar que la campanya pro-islamisme és contrària els valors que defensa França per preconitzar el vel islàmic com a element identitari.

 
L'islamisme, a ratlla

L'islamisme és l'enemic de la veritat, tal com ha escrit a Twitter l'intel·lectual i possible candidat a la presidència de França Éric Zemmour, que segons diferents sondejos podria ser el rival de Macron en una segona volta de les eleccions presidencials.

Davant d'aquest enrenou, el Consell d'Europa ha decidit retirar la campanya i pensar una presentació millor del projecte, segons ha indicat.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme