Ucraïna: el president ucraïnès Volodimir Zelenski comunica a la població que el govern donarà armes a tots aquells que vulguin defensar la seva nació

24 de febrer de 2022

Ucraïna: el president ucraïnès Volodimir Zelenski comunica a la població que el govern donarà armes a tots aquells que vulguin defensar la seva nació

El president ucraïnès ha acusat Moscou d'estar al costat dolent de la història i ha instat als ciutadans russos perquè decideixin de quin costat estan, i els ha animat a sortir al carrer i protestar contra aquesta guerra de Putin contra Ucraïna

 
Redacció

Avui, 24 de febrer de 2022, Rússia ha començat la invasió d'Ucraïna. Per aquest motiu, el president ucraïnès Volodimir Zelenski ha comunicat a la població que el govern donarà armes a tots aquells que vulguin defensar la seva nació perquè 'no renunciarem a la llibertat'.

 
El preu de la Llibertat

El president d'Ucraïna, Volodimir Zelenski, ha anunciat avui que el país ha trencat les seves relacions diplomàtiques amb Rússia després de l'operació militar anunciada pel president rus, Vladimir Putin, hores abans.

A continuació, Zelenski ha asseverat que Ucraïna s'està defensant i no renunciarà a la seva llibertat durant un discurs televisat a la nació ucraïnesa.

 
Ucraïnesos en defensa del seu país

Així mateix, Zelenski ha fet una crida a la població i ha recalcat que el país necessita tot el suport possible. A tal efecte, ha constatat que s'aixecaran les sancions contra tots els ciutadans d'Ucraïna que estiguin disposats a defensar el seu país amb armes a les mans. D'aquesta manera, ja s'estan distribuint les armes arreu de la nació ucraïnesa.

Zelenski ha sol·licitat als civils fer donacions de sang als hospitals i ha demanat als empresaris i bancs continuar treballant perquè els serveis essencials continuin funcionant i es puguin satisfer les necessitats financeres del país. 'Estem lluitant per defensar la nostra llibertat i independència', ha recalcat.

Per aquest motiu, el president ucraïnès ha assenyalat que l'actuació de Rússia és diabòlica i ha acusat Moscou d'estar al costat dolent de la història. Per això, insisteix que els ciutadans russos hauran de decidir de quin costat estan, i hauran de sortir al carrer i protestar contra aquesta guerra contra Ucraïna.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme