Twitter censura: bloca New York Post per publicar els negocis de Hunter Biden a la Xina

19 d'octubre de 2020

Twitter censura: bloca New York Post per publicar els negocis de Hunter Biden a la Xina

La xarxa social obliga el diari a eliminar sis piulades sobre el fill de Joe Biden, candidat demòcrata a la presidència dels EUA


Redacció

L’acaparament dels mitjans i les xarxes socials del Partit Demòcrata dels EUA ha tornat a cobrar-se una altra víctima mitjançant la censura.

Arran de la publicació sobre els correus electrònics que exposaven les negociacions de Hunter Biden amb empreses de la Xina per fer fortuna, Twitter ha blocat indefinidament el New York Post com a càstig fins que elimini sis piulades sobre el fill del candidat demòcrata a la presidència.

 
L'arbitrarietat d'aquesta xarxa social

Segons Twitter, les publicacions sobre Hunter violen la política d’informació filtrada, una acusació que el New York Post qualifica “d’infundada”.

Malgrat que la xarxa social ha promès actualitzar les normes d’ús disposant una etiqueta per sobre de l’ocultació d’una piulada, refusa permetre les publicacions del New York Post insistint en què les elimini.

 
La doble moral de l'esquerra

L’inflexible sistema de verificació de les xarxes socials, sempre esbiaixat a favor de l’esquerra radical, censura i prohibeix el consum de tot allò que no combregui amb l’ideari del Partit Demòcrata.

Exemple d’aquesta maquinària, els verificadors de dades de Facebook i les seves donacions a campanyes electorals demòcrates que també estreteixen vincles amb mitjans com la CNN.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme