Trinitat Vella (Barcelona): detingut un immigrant pakistanès de 35 anys, acusat presumptament de l'homicidi d'una noia de 18 anys

15 de febrer de 2022

Trinitat Vella (Barcelona): detingut un immigrant pakistanès de 35 anys, acusat presumptament de l'homicidi d'una noia de 18 anys

Havent detingut el principal autor de l'homicidi, aquest s’enfronta a una pena de cadena perpètua de presó al Pakistan, on hi serà extradit durant els següents dies després de ser lliurat a l’Audiència Nacional

 
Redacció

Ahir, dilluns 14 de febrer de 2022, es va saber que a Trinitat Vella (Barcelona) va ser detingut un immigrant pakistanès de 35 anys, acusat presumptament de l'homicidi d'una noia de 18 anys.

 
D'on és el detingut? I de què se l'acusa?

Segons la Policia Nacional, s'ha detingut a la zona de Trinitat Vella de Barcelona un immigrant pakistanès de 35 anys, que es diu Nomanulhaq Nomanulhaq, i que estava en cerca i captura per la policia italiana per la seva relació amb el crim de Saman Abbas, una noia de 18 anys.

Tal com avançava El Caso, aquest home de nacionalitat pakistanesa és el cosí de la víctima, i els Carabinieri l'acusa per presumptes delictes de detenció il·legal, homicidi i ocultació de cadàver.

Així mateix, l'immigrant pakistanès s'amagava en un pis de l’exterior de la ciutat de Barcelona. Això no obstant, ha pogut ser arrestat finalment pel grup de fugitius de la Policia Nacional, constituint una investigació conjunta amb la policia italiana i l’Europol.

Conseqüència de la importació de l'islam radical a Europa

Aquest crim, en què es va assassinar Saman Abbas l'abril de 2021, va ser causar aleshores un gran rebombori mediàtic a Itàlia. Va causar impacte a la societat italiana perquè la noia s’havia oposat a casar-se amb un home amb qui la família havia concertat la boda, el qual vivia, a més, al Pakistan.

La família, que no va acceptar l’elecció de la noia, va voler evitar tornar al Pakistan: no volia viure segons els preceptes musulmans radicals. Per aquest motiu, es va ordir un pla per atacar la noia: el dia que va intentar escapar de casa per evitar el casament, va ser assassinada a Novellara, municipi italià de la regió d'Emília-Romanya.

 
Mesures penals

Les autoritats italianes creuen que l'immigrant pakistanès de 35 anys, que va detenir-se ahir a la capital de Catalunya, és qui va retenir la noia, la va matar i després en va amagar el cadàver. De fet, fonts policials apunten que hi ha més familiars implicats en la construcció d'un forat en un pati de la casa on vivien per tal d'introduir-hi la noia havent-la assassinada.

En aquest sentit, havent executat el pla, van sepultar-la a la ubicació cavada, a efectes d'ocultar el cadàver, així com també intentar passar desapercebut el crim. Tanmateix, finalment, havent detingut el principal autor de l'homicidi, aquest s’enfronta a una pena de cadena perpètua de presó al Pakistan, on hi serà extradit durant els següents dies després de ser lliurat a l’Audiència Nacional.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme