Torrent (València): una venjança entre dos clans rivals d'ètnia gitana deixa dos morts i un ferit al cementiri el dia de Tots Sants

2 de novembre de 2021

Torrent (València): una venjança entre dos clans rivals d'ètnia gitana deixa dos morts i un ferit al cementiri el dia de Tots Sants

La baralla entre clans gitanos enfrontats es cobra la vida de dos homes que visitaven el cementiri amb motiu del dia de Tots Sants

 
Redacció

Ahir, 1 de novembdre de 2021, una venjança entre dos clans rivals d'ètnia gitana va deixar dos morts i un ferit al cementiri el dia de Tots Sants en el municipi de Torrent, de 81.000 habitants i situat a pocs quilòmetres de València.

 
Víctimes mortals en el tiroteig gitano

Les primeres indagacions del tiroteig gitano apunten que l'autor dels trets és un membre de l'anomenat clan de 'Los Bocanegra', que hauria consumat l'ajustament de comptes amb membres de 'Los Marco', amb qui mantenen una guerra oberta des de fa anys. Més tard, hauria fugit del lloc dels fets amb altres persones en una furgoneta, aprofitant la confusió i el pànic que es va apoderar de tots els presents després de sentir els trets.

Una de les víctimes mortals és un home de 45 anys que ha rebut diversos trets al pit i l'esquena. El seu fill, un jove de 20 anys, ha estat traslladat en ambulància a l'Hospital General de València amb una ferida de bala a la cama, amb orifici d'entrada i sortida.


Mesures penals

El delicte d'homicidi és un delicte contra la vida humana que es produeix quan una persona mata a una altra. L'acció típica es configura pel verb matar, és a dir, privar de la vida a una altra persona. En aquest cas, la mort ha estat una conseqüència de la manera d'obrar de l'immigrant de nacionalitat líbia.

El homicidi dolós es troba tipificat a l'article 138 del Codi Penal, establint que qui mati a altri ha de ser castigat, com a reu d'homicidi, amb la pena de presó de deu a quinze anys.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme