Terrassa: un immigrant marroquí ha estat apunyalat set vegades al carrer de la Cisterna, per un altre immigrant, també de nacionalitat marroquina

27 de febrer de 2022

Terrassa: un immigrant marroquí ha estat apunyalat set vegades al carrer de la Cisterna, per un altre immigrant, també de nacionalitat marroquina

Apunyalat fins a set vegades per un connacional marroquí, el carrer de la Cisterna del centre de Terrassa ha presenciat l'apunyalament d'un individu, el qual va haver de ser traslladat greu a l'Hospital Mutua de Terrassa

 
Redacció

Dimecres passat, 23 de febrer de 2022, a Terrassa, un immigrant marroquí va ser apunyalat set vegades al carrer de la Cisterna, per un altre immigrant, també de nacionalitat marroquina.

 
D'on són l'apunyalat i l'apunyalador?

Tal com ha avançat El Caso, els Mossos d’Esquadra estan cercant un immigrant marroquí que va apunyalar un altre immigrant, també de nacionalitat marroquina, al mig del carrer a Terrassa.

Apunyalat fins a set vegades per un connacional marroquí, el carrer de la Cisterna del centre de Terrassa ha presenciat l'apunyalament d'un individu. Els agents policials han rebut l’avís al voltant de les vuit del vespre, quan uns testimonis han alertat que hi havia un individu ferit al mig del carrer.

 
Conseqüències de la delinqüència de la immigració

L'individu presentava diverses ferides per arma blanca, fins un total de set. Una d’elles a ha estat produïda a la zona del pulmó, segons consta al primer informe mèdic.

Tanmateix, l'immigrant marroquí va haver de ser traslladat greu a l'Hospital Mutua de Terrassa i no es pateix per la seva vida. Ha hagut de ser intervingut quirúrgicament.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme