Terrassa: un immigrant marroquí de 20 anys intenta assaltar una escola bressol egarenca per segrestar-ne dos nens

14 de març de 2022

Terrassa: un immigrant marroquí de 20 anys intenta assaltar una escola bressol egarenca per segrestar-ne dos nens

El TSJC ha confirmat que l'immigrant de nacionalitat marroquina ha estat acusat de detenció il·legal en grau de temptativa i homicidi dolós en grau de temptativa i ha ingressat a presó per ordre del jutjat d’instrucció 1 de Terrassa

 
Redacció

Dimarts passat, 8 de març de 2022, a la ciutat de Terrassa, va ser detingut un immigrant marroquí de 20 anys intenta assaltar una escola bressol egarenca per segrestar-ne dos nens.

 
D'on era el segrestador potencial?

Un individu de 20 anys, immigrant de nacionalitat marroquina, hauria estat frustrat de realitzar finalment un segrest a l'escola bressol egarenca municipal Somriures. L'autor del succés delictiu vivia en unes naus abandonades del barri de Torre-sana de la co-capital del Vallès Occidental.

El segrestador potencial marroquí pretenia accedir l’interior del centre educatiu per raptar a dos infants. Tanmateix, una ràpida actuació d’alguns pares i del personal de l’escola bressol van avortar-ho. Així mateix, va acabar detingut en arribar els Mossos d'Esquadra al lloc dels fets.

 
Mesures penals

Finalment, divendres 11 de març de 2022, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va confirmar que l'individu acusat de detenció il·legal en grau de temptativa i homicidi dolós en grau de temptativa i ha ingressat a presó per ordre del jutjat d’instrucció 1 de Terrassa.

El segrestador de nacionalitat marroquina era, a més, conegut al barri per ser conflictiu de mena; per això, en detectar-lo, pares i mares de l'escola i treballadors del centre educatiu van impedir-li el pas.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme