Terrassa: un grup d’immigrants magrebins apallissa brutalment un jove durant la Festa Major per robar-li el mòbil

6 de juliol de 2021

Terrassa: un grup d’immigrants magrebins apallissa brutalment un jove durant la Festa Major per robar-li el mòbil

Tot i que s'ha qualificat l’agressió d’homòfoba, fonts familiars de la víctima asseguren que els fets es limiten a un robatori amb extrema violència perpetrat, casualment, al costat d’un punt lila amb la bandera LGTBI

 
Redacció

Aquest cap de setmana, un grup de sis immigrants d’origen magrebí va apallissar brutalment un jove homosexual durant la Festa Major de Terrassa, municipi amb un 13% d’immigració segons l’Idescat.

L'agredit es trobava davant d’un punt lila, espai que té per objectiu assistir víctimes d’agressions homòfobes o masclistes, ubicat prop del carrer de la Rasa i la Plaça Didó.

 
El mòbil de l'agressió

Segons els Mossos d’Esquadra, els immigrants magrebins haurien amenaçat de robar la víctima, qui es va negar tot rebent la batussa i sent robat. Fet que, malgrat les denúncies de l’Observatori Contra l’Homofòbia sobre el presumpte mòbil del cas, descarta les motivacions homòfobes.

 
De fora vingueren que de casa ens tragueren

Tanmateix, i malgrat que els fets s’emmarquin en una onada d’agressions homòfobes arreu del país —motiu que n’ha provocat la condemna de diversos col·lectius—, l’agressió dels magrebins a Terrassa es compagina amb la d’El Masnou la nit de Sant Joan, quan, en un clima també festiu i a la platja d’Ocata, un grup de MENA van apunyalar per l’esquena i apallissar un noi de 18 anys que hi caminava amb els amics.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme