Terrassa: detingut un jove marroquí de 23 anys per amenaçar amb un ganivet una cambrera que li demanava que pagués el que havia demanat

24 de setembre de 2021

Terrassa: detingut un jove marroquí de 23 anys per amenaçar amb un ganivet una cambrera que li demanava que pagués el que havia demanat

L'agressor marroquí volia marxar del bar sense pagar, però una cambrera li ho va recriminar; irat, va treure un ganivet i, un mossos d'esquadra de paisà que era a prop, el va immobilitzar fins acabar-lo detenint

 
Redacció

Tal com avançava el Diari de Terrassa, divendres passat, ,17 de setembre de 2021, va ser detingut un jove marroquí de 23 anys per amenaçar amb un ganivet una cambrera que li demanava que pagués el que havia demanat. Els fets es van produir a la zona egarenca del Poble Nou-Zona Esportiva.

 
Modus operandi

L'agressor marroquí volia marxar del bar sense pagar, però una cambrera li ho va recriminar. Irat, va treure un ganivet i, un mossos d'esquadra de paisà que era a prop, el va immobilitzar fins acabar-lo detenint.

Al seu torn, a dos quarts de vuit del vespre la sala de comunicacions dels mossos a Terrassa va rebre una alerta, motiu pel qual un membre del cos de la policia catalana va intervenir al carrer del Dibuixant Avellaneda.

 
Mesures penals

Acusat d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, atès que es tracta d'un delicte que al·ludeix a quan una persona actua violentament per apropiar-se d'alguna cosa que no li pertany. De fet, es considera que va usar una arma blanca per acoquinar la víctima amb un objectiu econòmic, fos de la quantia que fos, talment com un atracament.

L'article 242.1 del Codi Penal estableix que el culpable de robatori amb violència o intimidació en les persones serà castigat amb la pena de presó de dos a cinc anys, sense perjudici de la que pogués correspondre als actes de violència física que realitzés.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme