Tàrrega: un grup de marroquins assalta amb una barra de ferro als fills d’un català que havien agredit

22 de gener de 2021

Tàrrega: un grup de marroquins assalta amb una barra de ferro als fills d’un català que havien agredit

Malgrat la gravetat dels fets, els Mossos d’Esquadra han detingut els homes catalans deixant en llibertat el grup d’adolescents immigrants d’origen marroquí

 
Redacció

Dimecres, 19 de gener de 2021, a la porta de l’institut Manuel de Pedrolo, ubicat a Tàrrega, va tenir lloc una baralla entre dos homes catalans i un grup d’adolescents immigrants d’origen marroquí.

Segons els testimonis i com ha avançat Comarques, un dels immigrants duia una barra de ferro que en un principi es creia una navalla per a agredir els catalans. 
El mòbil de la baralla

Els joves immigrants van fer caure d’un cop el pare dels catalans feia uns dies, després d’increpar-los per haver-li llençat una bola de neu i, segons altres fonts, consumir drogues davant de casa seva.

Els homes catalans haurien acudit al centre a demanar explicacions, fet que ha acabat amb la baralla ja viral a les xarxes.

 
Tàrrega, segons l'Idescat

Malgrat els fets esdevinguts a Tàrrega, capital del Baix Urgell amb un 21’13% d’immigració segons l’Idescat els Mossos d’Esquadra finalment han detingut els homes catalans deixant en llibertat els immigrants. Una mostra de la desemparança dels catalans envers la violència de la immigració.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme