Tarragona: un immigrant il·legal d'origen magrebí de 21 anys, apunyalat al coll després d’una baralla multitudinària a la Part Alta

10 de juny de 2021

Tarragona: un immigrant il·legal d'origen magrebí de 21 anys, apunyalat al coll després d’una baralla multitudinària a la Part Alta

Sent la quarta baralla en menys de dos mesos a la Part Alta de Tarragona, districte amb un 29% d’immigració, l’Hospitalet de Llobregat també n’ha estat testimoni d’una altra entre MENA que incloïa puntades de peu al cap dels ja inconscients

 
Redacció

Dimarts, 9 de juny de 2021, una baralla multitudinària entre immigrants va acabar amb una ganivetada al coll d’un dels implicats, un immigrant il·legal d'origen magrebí de 21 anys amb nom Hamza, a la Part Alta de Tarragona, districte amb un 29% d’immigració.

Segons avançava el Diari de Tarragona, es tracta de la quarta baralla en menys de dos mesos a la zona, la qual ha estat dispersada pels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana després de traslladar a l’immigrant il·legal apunyalat a l'UCI de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. El seu estat de salut és molt greu, tot i que roman estable.

 
Les baralles multitudinàries, el pa de cada dia dels MENA

Un dia abans, dilluns, 8 de juny de 2021, va tenir lloc una altra baralla multitudinària entre MENA —presumptament d’origen dominicà— a l’Hospitalet de Llobregat, municipi amb un 23% d’immigració segons l’Idescat.

Segons s’aprecia als vídeos compartits per la ciutadania a les xarxes, una baralla amb molta brutalitat, incloent puntades de peu al cap dels MENA inconscients a terra per part dels altres.

 
Augmenten els delictes de lesions

Segons el Mapa Delinqüencial, s’han registrat un total de 4.411 delictes de lesions a Catalunya el primer trimestre d’enguany i durant l’any 2020, malgrat la pandèmia, se’n van registrar 20.342. Tanmateix, i tenint en compte les respectives Àrees Bàsiques Policials (ABP) d’ambdós municipis, els delictes de lesions van augmentar en un 5% a l’ABP del Tarragonès —passant de 1.103 casos a 1.161— i en un 1’1% a l’ABP de l’Hospitalet de Llobregat —passant de 1.074 a 1.086— entre el 2018 i el 2019.

Durant el mateix període, la població immigrant va augmentar en un 10’3% a Tarragona —passant de 21.250 a 23.449 individus— i en un 8’6% a l’Hospitalet de Llobregat —passant de 52.014 a 56.506—, segons l'Idescat.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme