Tarragona: nou episodi d'incivisme i inseguretat en una batussa entre set persones amb un ferit de gravetat d'un trau al cap a la Plaça dels Sedassos (Part Alta)

22 de març de 2022

Tarragona: nou episodi d'incivisme i inseguretat en una batussa entre set persones amb un ferit de gravetat d'un trau al cap a la Plaça dels Sedassos (Part Alta)

Els agents policials dels Mossos d'Esquadra van poder detenir el presumpte autor de les lesions al ferit de gravetat al crani, una persona èbria que estava alterant l’ordre públic

 
Redacció

La nit de dissabte passat, 19 de març de 2022, a Tarragona, va haver-hi un nou episodi d'incivisme i inseguretat en una batussa entre set persones amb un implicat ferit de gravetat amb un trau al cap a la Plaça dels Sedassos (Part Alta).

 
Tarragona, insegura i incívica

El barri de la Part Alta de Tarragona ha testimoniat, concretament a la plaça dels Sedassos, un nou cas d'inseguretat i conducta incívica fruit d'una batussa amb un implicat ferit de gravetat amb un trau al cap.

En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra van anar fins a la plaça tarragonina en rebre l'avís de la baralla en aquesta zona de Tarragona. Així mateix, els agents policials van detenir el presumpte autor de les lesions en aquesta baralla, mentre que els sanitaris van atendre la persona que tenia una ferida al cap.

 
La Part Alta, un barri tarragoní sota mínims

Aquesta baralla, segons fonts policials, ha estat provocada per una persona èbria que estava alterant l’ordre públic. Constitueix un exemple més de l’augment d’incivisme i vandalisme que des de fa uns dies han tornat a denunciar els veïns de la Part Alta, una barriada tarragonina castigada pel patiment descontrolat de botellots, pintades i situacions d’inseguretat i violència urbana.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme