Tarragona: la fiscalia demana que sigui deportat l'immigrant marroquí que es va enfrontar a un cordó policial dels Mossos

25 de desembre de 2021

Tarragona: la fiscalia demana que sigui deportat l'immigrant marroquí que es va enfrontar a un cordó policial dels Mossos

L'acusat, un immigrant il·legal marroquí amb antecedents penals, i amb menyspreu al principi d'autoritat, va agafar diverses pedres i les va llançar contra la línia policial la matinada del proppassat 22 d'agost de 2021

 
Redacció

Aquesta setmana, la fiscalia ha demanat que sigui deportat l'immigrant marroquí que es va enfrontar a un cordó policial dels Mossos durant proppassat 22 d'agost d'enguany.

 
L'autoritat tarragonina, atacada

S'enfronta a tres i anys i quatre mesos de precós un immigrant marroquí que va llançar pedres contra un cordó policial que procedia a desallotjar unes mil persones que estaven fent botellot a la platja de l'Arrabassada de Tarragona el passat agost d'enguany.

L'immigrant marroquí és presumptament un autor d'un delicte daatemptat contra agents de l'autoritat. Amb tot, el fiscal demana que quan hagi complert les dues terceres parts de la pena sigui expulsat de l'Estat espanyol, país on no podrà tornar abans de cinc anys.

A tot això, en cas que la condemna no comporti el seu ingrés a la presó, mentre no sigui enviat al seu país i per assegurar l'efectivitat de l'expulsió, s'enviaria a la presó de forma preventiva tot esperant la seva deportació. El cas es veurà en un dels quatre Jutjats Penals de Tarragona.

 
D'on és l'agressor?

L'acusat és un immigrant il·legal marroquí amb antecedents penals, encara que no pel tipus de delicte que serà jutjat ara. Segons l'escrit de la Fiscalia recull que cap a les quatre de la matinada del 22 d'agost d'aquest any, l'encausat era als voltants de la platja de l'Arrabassada, on hi havia centenars de persones fent un botellot. Aquests van ser requerits pels agents dels Mossos d'Esquadra perquè desallotgessin la zona.

L'acusat, amb menyspreu al principi d'autoritat, va agafar diverses pedres i les va llançar contra la línia policial formada per agents uniformats. L'individu, posteriorment, va ser identificat portant diverses pedres en poder seu i va acabar detingut. No consta que com a conseqüència dels llançaments de pedres algun policia patís lesions.

Aquest botellot va ser el segon consecutiu que es va celebrar a aquesta zona de la ciutat. Coincidia amb l'aixecament del toc de queda decretat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, davant de la desesperació dels veïns, i després d'uns mesos de treva pel confinament veien com la zona era novament presa pels MENA.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme