Tarragona i Reus: detinguts dos homes, colombià i espanyol, per explotar sexualment dues immigrants colombianes

4 d'agost de 2022

Tarragona i Reus: detinguts dos homes, colombià i espanyol, per explotar sexualment dues immigrants colombianes

Les prostitutes immigrants colombianes les van obligar a consumir cocaïna i a lliurar el 50% dels ingressos obtinguts als explotadors, i a estar disponibles les 24 hores, tots els dies de la setmana

 
Redacció

Dilluns passat, 1 d'agost de 2022, a les ciutats de Tarragona i Reus, van ser detinguts dos homes, colombià i espanyol, per explotar sexualment dues immigrants colombianes.

 
Modus operandi de l'explotació sexual colombiana

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Tarragona i Reus dos pisos, on dones immigrants de nacionalitat colombiana eren explotades sexualment. Un dels prostíbuls estava regentat per dos homes, un immigrant colombià i un altre d'espanyol, a més de l'encarregada de nacionalitat colombiana. L'operatiu policial l'ha fet la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de la Comissària Provincial de Tarragona, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Tarragona i la de Reus.La investigació es va iniciar el proppasat 12 de juliol arran d'una trucada telefònica al Servei d'Atenció de Víctimes de Tracta on s'indicava que dues dones d'origen colombià havien estat explotades sexualment a la província de Tarragona. El contingut de la trucada es va remetre com a correu electrònic des de tracta@policia.es a la BPEF Tarragona. Després de la denúncia es va contactar amb les víctimes i es va mantenir seguiment de la situació de les mateixes, davant el risc que poguessin ser maltractades o expulsades del lloc que els servia de domicili, i després les víctimes, degudament assessorades, van decidir interposar denúncia a la parella que van sol·licitar acollir-se a la condició de testimoni protegit.En les declaracions van explicar que van ser captades a Colòmbia per una persona de la mateixa nacionalitat, sota la promesa de condicions laborals diferents de les viscudes a l'Estat espanyol. El viatge va ser finançat amb un prestador de Colòmbia i van volar des de Colòmbia a Barcelona, ​​instruïdes per la captadora.Tan bon punt van arribar a la destinació la captadora els va indicar que s'havien de prostituir perquè no podia mantenir-les i davant la situació de vulnerabilitat que tenien es van veure en l'obligació d'acceptar-lo, i van ser sotmeses a fer pràctiques sexuals sense protecció i sense condicions d'higiene.


També les van obligar a consumir cocaïna i a lliurar el 50% dels ingressos obtinguts als explotadors, de la mateixa manera se'ls va indicar que havien d'estar disponibles les 24 hores, tots els dies de la setmana, i que només podrien sortir dues hores per comprar. En una ocasió la captadora i posteriorment controladora, va agredir una de les víctimes i va amenaçar totes amb fer-les fora d'on residien en cas de negar-se a complir aquestes instruccions.


Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme