Tarragona: 700 musulmans violen les restriccions contra la COVID-19 per assistir al funeral d'una mesquita

4 de gener de 2021

Tarragona: 700 musulmans violen les restriccions contra la COVID-19 per assistir al funeral d'una mesquita

L’Ajuntament de Tarragona hauria autoritzat l’assistència per un aforament de 50 persones, però l’Associació Cultural Islàmica tarragonina se'n desentén de l’aglomeració musulmana

 
Redacció

A banda de la polèmica rave a Llinars del Vallès durant el Cap d’Any, en què es van identificar 214 persones en el moment de la intervenció policial, els Mossos d’Esquadra continuen investigant un funeral islàmic celebrat —malgrat les restriccions contra la COVID-19— en una mesquita de Tarragona el dia 1 de gener de 2021, amb almenys 700 assistents, comptant-ne 300 a l’interior del recinte i la resta a l’exterior.

Segons ha avançat el Diari de Tarragona, l’Ajuntament hauria autoritzat l’acte, però només per a 50 assistents. Tot i així, un ciutadà tarragonès va informar les autoritats de l’aglomeració concentrada a la mesquita que, a més, mancava de finestres per a ventilar l’ambient.

 
L’Associació Cultural Islàmica no se’n fa responsable

Abdelfatah, membre i portaveu de l’Associació Cultural Islàmica de Tarragona, que és responsable d’aquesta mesquita ubicada al carrer Mas dels Canoneges del Polígon Entrevies, s’ha desentès de la violació de les restriccions contra contagis assegurant que els assistents duien mascaretes i que no podien controlar l’assistència a l’exterior.

Tanmateix, ha explicat que dies abans s’hi va celebrar el funeral d’un jove de 17 anys i que la seva família, provinent de fora de la comarca, junt amb altres musulmans que van assistir a l’oració setmanal vulnerant la normativa durant les seves vacances, van contribuir a l’augment dels assistents.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme