Tardà (ERC) aposta per un Tripartit d'esquerres i ataca JxCat: governar amb ells serà ‘un Vietnam diari’

10 de març de 2021

Tardà (ERC) aposta per un Tripartit d'esquerres i ataca JxCat: governar amb ells serà ‘un Vietnam diari’

A menys de 48h per a constituir el Parlament de Catalunya, Pere Aragonès (ERC) es desmarca de la independència i JxCat i CUP advoquen per la confrontació amb l’Estat espanyol sense dir com fer-ho

 
Redacció

A menys de 48h per a constituir el Parlament de Catalunya, la segona reunió del bloc processista ha acabat sense cap acord entre ERC, JxCat i CUP.

Un dels principals motius de la manca de convergència entre els partits processistes és que, mentre Pere Aragonès (ERC) es desmarca de la independència, JxCat i CUP advoquen per la confrontació amb l’Estat espanyol sense dir com fer-ho.

 
Tornar al Tripartit d'esquerres

Tanmateix, l’ex-portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà (ERC), ha expressat a Cafè d’idees de RTVE – Catalunya la seva reticència a formar Govern amb JxCat, atès que, segons entén la manca d’avinença entre els partits, suposaria “un fracàs” i “un Vietnam diari”. Motiu pel qual, assegura, ERC tan sols concep un Govern amb JxCat si aquest inclou la CUP i En Comú Podem, tornant així al Tripartit d'esquerres i “deixar-se de punyetes”.

Un cop més, la mateixa representació del processisme amenaça la independència, una fita condemnada al frau i el desacord (havent aconseguit superar el 51% dels vots i tenint la majoria absoluta en escons), relegada ara a segon pla situant la formació d’un govern d’esquerres com a primera causa, si cal, introduint l’unionisme en l’equació.

Un despropòsit que, cortesia de CUP i la permissivitat d’ERC, passarà amb condicions com desarticular la BRIMO i lliurar la ciutadania a la inseguretat i a la immigració massiva.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme