Tània Verge (ERC): segons la consellera de feministes radicals el vel islàmic no oprimeix totes les dones

7 de setembre de 2021

Tània Verge (ERC): segons la consellera de feministes radicals el vel islàmic no oprimeix totes les dones

La nova conselleria comparteix un article de la fotògrafa iemenita Boushra Almutawakel, vivint i treballant França, reconeix que vesteix el vel islàmic quan visita el Iemen com a instrument contra la misogínia

 
Redacció

En un intent perquè els catalans assimilin la importació massiva d’immigrants afganesos que prepara el Govern del president Pere Aragonès (ERC), la conselleria de feministes radicals que encapçala Tània Verge (ERC) ha compartit un article de la BBC on es propugna que no totes les musulmanes que duen el vel islàmic estan oprimides.

Aquesta és la sentència que proclama l’autora iemenita del muntatge fotogràfic Desaparició (2010) popularitzat arran de la invasió dels talibans de l’Afganistan, Boushra Almutawakel, però especialment en referència a les dones del Iemen, no de l’Afganistan, fet que la Verge (ERC) omet.

 
El vel islàmic té molta tela

De fet, fins i tot Almutawakel reconeix haver patit crítiques i rebuig per dones àrabs que l’acusen d’estar en contra de l’islam i el vel islàmic; indumentària que, confessa, vesteix quan torna al Iemen natal però que va refusar dur a la universitat en comprendre que no tenia sentit.

Alhora, obeint als preceptes de l’islamo-esquerranisme, la fotògrafa critica Occident per demonitzar l’islam, tot i que viu i treballa a França —on hi té el marit i quatre filles— des del 2013, fugint del fonamentalisme islàmic en auge des dels ’90 al Yemen.

 
Més casos d'hipocresia d'esquerres a Catalunya

De fet, segons argumentava el 2018 a Women in Islam, Almutawakel porta mocador islàmic com a protecció contra la misogínia dels homes iemenites, desvinculant l’afer de la religió islàmica malgrat que l’islam indica que certes parts del cos han de tapar-se perquè Al·là ho mana, discurs que defensa Nabila El Morad Zahid (ERC), regidora a l’Ajuntament d’Artés (Bages).

Una realitat que el feminisme nostrat obvia preferint crear centres de re-educació masculina en comptes de restringir religions i cultures misògines.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme