Suïssa: un tribunal suís ha condemnat un jove magrebí de 20 anys a tres anys de presó després de declarar-lo culpable de violar una noia embarassada menor d'edat

21 de març de 2022

Suïssa: un tribunal suís ha condemnat un jove magrebí de 20 anys a tres anys de presó després de declarar-lo culpable de violar una noia embarassada menor d'edat

L'immigrant d'origen magrebí, amb antecedents penals, va agafar la noia, la va estrangular, la va forçar al terra i va procedir a violar-la; per això se l'acusa de cometre més delictes mentre la investigació de la violació continua en curs

 
Redacció

Dimarts passat, 15 de març de 2022, a Suïssa, un tribunal suís va condemnar un jove magrebí de 20 anys a tres anys de presó després de declarar-lo culpable de violar una noia embarassada menor d'edat.

 
Pràctiques sub-desenvolupades a l'Europa helvètica

El jutjat del districte d'Arbon, al nord de Suïssa, va declarar culpable el jove d'origen magrebí de 20 anys que va violar una noia embarassada, qui es diu que en aquell moment tenia menys de 18 anys i que es va quedar amb el nord-africà després de buscar un lloc per dormir.

La parella havia estat xerrant junts i escoltant música a casa de l'home a mitjan 2021 quan l'immigrant magrebí de 20 anys va agafar la noia, la va estrangular, la va forçar al terra i va procedir a violar-la, segons informa 20 Minutes. Segons fonts policials, té antecedents penals i se l'acusa de cometre més delictes mentre la investigació de la violació continua en curs.

 
Suïssa condemna la immigració delictiva

Després de declarar-lo culpable de violació, el tribunal va condemnar l'immigrant magrebí de 20 anys a tres anys i li va concedir una prohibició d'entrar al territori suís, que caducarà en deu anys, i una multa de 25.000 francs suïssos (20.225 £ / 26.525 dòlars). a pagar a la víctima.

El cas es produeix pocs mesos després que un immigrant afganès de 32 anys fos condemnat en absència per un tribunal suís de Brugg per diversos càrrecs d'agressió sexual contra un nen i tinença de pornografia infantil. Aquest immigrant afganès, que va fugir del país més d'un any abans de ser condemnat, va abusar de dos nens, una nena i un nen. Segons fonts consultades, el nen era fill de la seva antiga parella.

D'altra banda, un altre immigrant afganès va ser detingut a Suïssa el febrer de l'any passat després de ruixar àcid una dona suïssa de 24 anys en un garatge de la ciutat de Neuchâtel.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme