Suïssa: la confederació helvètica aprova ampliar la vigilància sobre els sospitosos d'islamisme, també si són menors d’edat

17 de juny de 2021

Suïssa: la confederació helvètica aprova ampliar la vigilància sobre els sospitosos d'islamisme, també si són menors d’edat

Permetent interrogar els sospitosos a partir dels 12 anys d’edat, així com d’arrestar-ne al domicili els de 15, amb el suport del 57% es pretén fer front la poca efectivitat dels actuals programes de desradicalització

 
Redacció

Segons avançava Dernières Nouvelles d’Alsace i dins el marc dels Estats europeus en la lluita contra el terrorisme incipient a Europa, Suïssa ha aprovat permetre la policia ampliar la capacitat de monitorar els sospitosos de radicalització islamista o terroristes potencials. Una mesura fruit de la consideració que els actuals programes de desradicalització no són prou efectius per fer front l’amenaça terrorista al país.

 
Anar a l'arrel de l'amenaça islamista

Amb un suport del 57%, la iniciativa, que forma part d’un conjunt aprovat per referèndum diumenge, 13 de juny de 2021, permetrà els poders antiterroristes interrogar sospitosos a partir dels 12 anys d’edat així com arrestar al seu domicili els sospitosos de 15 durant fins a 9 mesos després de l’aprovació judicial.

Una mesura, tanmateix, que troba com a detonant l’atemptat a Lugano del passat novembre, inevitable malgrat que la policia coneixia la lleialtat a Estat Islàmic de la terrorista.

 
L'estreta connexió entre l'islamisme i l'esquerra

Malgrat tot, crida l’atenció l’oposició dels grups d’esquerra suïssos a la mesura, sota un pretext de defensa dels drets humans i el dret a la intimitat que no hauria de contemplar-se en qüestions de seguretat nacional.

Novament, un dels efectes de la connivència de l’islamo-esquerranisme que, també gestant-se a Catalunya, permet que l’islamisme proliferi lliurement Europa.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme