Suïssa: els suïssos voten en contra d'apujar els impostos d'IRPF mitjançant referèndum

28 de setembre de 2021

Suïssa: els suïssos voten en contra d'apujar els impostos d'IRPF mitjançant referèndum

Suïssa refusa una proposta de l'esquerra per introduir un impost sobre els guanys de dividends, accions i rendes, iniciativa que perseguia atacar al grup més ric del país helvètic

 
Redacció

Diumenge passsat, 26 de setembre de 2021, els suïssos van votar en contra d'apujar els impostos d'IRPF mitjançant referèndum. Així mateix, Suïssa refusa una proposta de l'esquerra per introduir un impost sobre els guanys de dividends, accions i rendes, iniciativa que perseguia atacar al grup més ric del país helvètic.

La iniciativa d'apujar els impostos als ingressos de les persones més riques de Suïssa va ha estat rebutjada aquest diumenge a les urnes, però l'esquerra avisa que no cessarà la pressió sobre les rendes més altes i anuncia una nova meusra encara més radical pròximament.

 
El socialisme destrueix la riquesa

El 65% dels suïssos van votar en contra de la iniciativa impulsada per les Joventuts Socialistes suïsses, la qual pretenia que els ingressos derivats de les inversions i la propietat de les empreses augmentés l'1,5% de la taxa aplicada.

D'altra banda, el govern de Suïssa va assenyalar que els ingressos provinents d'inversions i altres actius s'han mantingut pràcticament estables des de mitjans dels anys noranta.

A més, Suïssa té un impost sobre el patrimoni i els tipus impositius que són progressius i augmenten d'acord amb les sumes creixents. 

 
L'exemple democràtic de Suïssa

El 7 de març d'enguany, 2021, els suïssos van votar en favor de prohibir el burca i altres indumentàries que oculten el rostre a l’espai públic per fer front a l’islamisme i blindar la seguretat del país helvètic.
Segons Swiss Info, fins i tot certs sectors de la comunitat musulmana i grups feministes van participar activament en la campanya en favor de la prohibició, atès que molts musulmans han entès que el vel islàmic és un clar símbol de la radicalitat islàmica i, de la banda feminista, en veure la tela al cap com una opressió patriarcal.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme