Suècia: un tribunal suec condemna a cadena perpètua un immigrant afganès de 41 anys per violació i intent d'assassinat

25 d'octubre de 2022

Suècia: un tribunal suec condemna a cadena perpètua un immigrant afganès de 41 anys per violació i intent d'assassinat

Aquest immigrant afganès va arribar a Suècia el 2015, en plena crisi d'immigrants a nivell continuental i quan l'Agència Sueca d'Immigració va rebutjar la seva sol·licitud dos anys després, ordenant la seva deportació

 
Redacció

Divendres de la setmana passada, 21 d'octubre de 2022, a Suècia, un tribunal suec va condemanar a cadena perpètua un immigrant afganès de 41 anys per violació i intent d'assassinat.

 
Màxima pena per un immigrant assassí que no va ser deportat quan tocava

L'immigrant afganès assassí va conduir amb la víctima poc abans de l'incident i va declarar que volia casar-se amb ella, quan en realitat segons fonts policials sols li motivava adquirir un permís de residència suec. A continuació, va portar la víctima a la zona boscosa i va procedir a violar-la abans de llançar-la al pou de la mina, tal com relata els fets Aftonbladet.

A més, després de notar que la víctima havia sobreviscut a la caiguda a la fossa de gairebé 80 peus de profunditat, l'immigrant afganès assassí va intentar matar-la dues vegades llançant-li pedres. Malauradament, hores després, la dona va ser descoberta per un vianant. Així mateix, segons la investigació de les autoritats sueques, la dona probablement hauria mort al cap d'un dia si no l'haguessin trobat a temps.

Aquest immigrant afganès va arribar a Suècia el 2015, en plena crisi d'immigrants a nivell continuental i quan l'Agència Sueca d'Immigració va rebutjar la seva sol·licitud dos anys després, ordenant la seva deportació. L'afganèsl, però, va apel·lar la decisió i va ser rebutjat de nou, i un tribunal després va decidir no concedir permís per apel·lar de nou, però encara no va ser expulsat del país.


 


Mesures penals

Un tribunal suec ha declarat culpable un immigrant afganès de violar una dona i empènyer-la avall d'un pou d'una mina a Långgruvan, als afores de Norberg a l'abril d'enguany, i ha condemnat l'individu en qüestió a 41 anys a presó per violació i intent d'assassinat.
En aquest sentit, l'immigrant afganès assassí, conegut amb el nom de Taher Amini va ser condemnat a cadena perpètua, tot i que en realitat és probable que sigui de 20 a 25 anys, i teòricament seguit d'una deportació pel Tribunal de Districte de Västmanland.Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme