Suècia: segons el ministre suec socialdemòcrata d'immigració, Anders Ygeman, el país escandinau ha de desfer els guetos de les contra-comunitats d'immigrants perquè generen delinqüència i desigualtat social

12 d'agost de 2022

Suècia: segons el ministre suec socialdemòcrata d'immigració, Anders Ygeman, el país escandinau ha de desfer els guetos de les contra-comunitats d'immigrants perquè generen delinqüència i desigualtat social

De materialitzar-se la proposta de l'esquerra sueca, un mínim del 50% dels residents de qualsevol zona haurien de ser suecs o de Dinamarca, Islàndia, Finlàndia o Noruega

 
Redacció

Diumenge de fa dues setmanes, 31 de juliol de 2022, a Suècia, segons el ministre suec socialdemòcrata d'immigració, Anders Ygeman, el país escandinau ha de desfer els guetos de les contra-comunitats d'immigrants perquè generen delinqüència i desigualtat social.

 
Aturar els guetos i salvar els suecs

En una entrevista al diari Dagens Nyheter (DN), el ministre suec socialdemòcrata d'immigració, Anders Ygeman, va reconèixer que els guetos on els immigrants s'han apilonat amb aparentment poques ganes d'integrar-se han causat grans problemes.

Per aquest motiu, Ygeman proposa que implementar una política semblant a la de Dinamarca, que ha començat a desfer parts dels guetos provocats per la immigració i a traslladar immigrants a altres llocs per intentar aturar les societats paral·leles que generen delinqüència i desigualtat social.

En aquest sentit, de materialitzar-se la proposta de l'esquerra sueca, un mínim del 50% dels residents de qualsevol zona haurien de ser suecs o de Dinamarca, Islàndia, Finlàndia o Noruega.

 
Recuperar i defensar els valors suecs

A més, Ygeman creu que és dolent tenir zones on la majoria són d'ascendència no-nòrdica. Així mateix, el ministre suec socialdemòcrata d'immigració, considera que si vols aprendre suec, has de practicar-lo; per això, si vius en una zona on te'n pots sortir amb la llengua del teu país d'origen, és molt més difícil aprendre i desenvolupar l'idioma local, del país que t'acull.

Actualment, el govern de Dinamarca està implementant una política que obliga a les zones amb guetos a tenir una població que no superi el 30% de la població d'origen no-occidental. D'altra banda, Suècia s'ha enfrontat notòriament a problemes massius per integrar el gran nombre d'immigrants que ha permès entrar al país escandinau durant les últimes tres dècades.

Malauradament, després de ser un dels països més segurs d'Europa fa 20 anys abans de la immigració massiva descontrolada, Suècia és ara el segon país europeu més perillós pel que fa a la delinqüència amb armes, només darrere de Croàcia.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme