Suècia: el Partit Socialdemòcrata suec contra la immigració laboral

25 d'octubre de 2020

Suècia: el Partit Socialdemòcrata suec contra la immigració laboral

Lena Rådström Baastad, portaveu socialdemòcrata, sosté que la immigració descontrolada “abaixa els salaris suecs, saqueja el benestar i finança el crim organitzat”

 
Redacció

A diferència de l’esquerra catalana, que predica una constant política pro-immigració i advoca per regalar la ciutadania a gran part dels immigrants il·legals mitjançant subvencions de la pròpia Generalitat, la portaveu del Partit Socialdemòcrata de Suècia, Lena Rådström Baastad, va reblar divendres, 23 de d'octubre de 2020, en un debat a Sverige Radio amb la portaveu del Partit Moderat, Maria Malmer Stenergard, que la immigració descontrolada “abaixa els salaris suecs, saqueja el benestar i finança el crim organitzat”.

El debat d’aquesta tardor a Suècia versa sobre la immigració laboral i, concretament, sobre com les bandes d’immigrants criminals s’aprofiten el sistema per a aconseguir subvencions del govern Suec. Fet pel qual, i contra la proposta dels moderats suecs de limitar l’oferta pels immigrants en feines d’assistència personal, els socialdemòcrates advoquen per tancar les fronteres que els moderats volen obertes pels immigrants.

 
França, a favor de limitar la immigració

Paral·lelament, en una entrevista amb el Journal du Dimanche, l’alcalde del municipi francès de Troyes, François Baroin, i amb França immersa en la lluita contra l’islamisme, exigeix posar límits a la immigració a fi d’aturar la “desestabilització dels barris”.

Baroin també ha lloat el govern Sarkozy (2007–2012), destacant la necessitat d’esclafar l’extrema esquerra i la seva tendència a alimentar “un perillós discurs de desamor vers França”. Això, provoca els tarannàs apàtrides, de desarrelament, els quals són detonant de les polítiques d’esquerra favorables al flux desaforat d’immigració, sigui il·legal o no.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme