Suècia: el barri de Tensta, a Estocolm, ha esdevingut un gueto semblant al salvatge oest, a causa del nombre continuat de tirotejos

13 de setembre de 2021

Suècia: el barri de Tensta, a Estocolm, ha esdevingut un gueto semblant al salvatge oest, a causa del nombre continuat de tirotejos

Fins la data del 7 de setembre d'enguany, 2021, hi ha hagut un total de 70 trets confirmats a Estocolm i 19 persones han mort com a conseqüència dels trets, significativament més que el 2020 i el 2019

 
Redacció

Segons un resident que treballa al barri de Tensta, a Estocolm, ha dit que la zona ha esdevingut un gueto semblant al salvatge oest, a causa del nombre continuat de tirotejos.

Així mateix, Haval, gerent de la perruqueria ubicada a 200 metres de l'últim tiroteig, s'ha vist obligat a tancar temporalment el seu negoci diverses vegades a causa dels trets, tal com ha informat l'emissora sueca SVT.

 
El salvatge oest suec

Fins la data del 7 de setembre d'enguany, 2021, hi ha hagut un total de 70 trets confirmats a Estocolm i 19 persones han mort com a conseqüència dels trets, significativament més que el 2020 i el 2019.

En aquest sentit, Tensta és una contra-comunitat en què els criminals l'han pres, els quals impedeixen desenvolupar la vida quotidiana. Entre molts ciutadans que hi viuen es té la sensació que les autoritats sueques els han abandonat i han donat pas a lladres i traficants de drogues.

A tot això, aquesta tendència és manté alcista d'uns quants anys a ençà, creant així la següent dada factual: Suècia és un dels països de la Unió Europea amb més trets per càpita mortals. No en va, la investigadora Klara Hradilova-Selin, del Consell Suec de Prevenció del Delicte Brå, manifesta l'augment de tirotejos reportats a Suècia no es pot veure en cap altre lloc d'Europa, motiu pel qual Suècia ha passat de baix a dalt en les estadístiques europees.

La majoria dels causants d'aquests delictes —que provoquen trets mortals— provenen d'immigrants en general i d'homes de 20 a 29 anys en particular.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme