Síria: l'organització terrorista Estat Islàmic demana als seus partidaris que aprofitin la invasió russa d'Ucraïna per 'sembrar el caos a Europa en nom d'Al·là'

19 d'abril de 2022

Síria: l'organització terrorista Estat Islàmic demana als seus partidaris que aprofitin la invasió russa d'Ucraïna per 'sembrar el caos a Europa en nom d'Al·là'

Els serveis d'intel·ligència italians van publicar un informe recentment que afirmava que els grups terroristes islamistes parlaven activament entre ells sobre destruir la ciutat de Roma i el Vaticà

 
Redacció

Ahir, diumenge 18 d'abril de 2022, des de Síria estant, l'organització terrorista Estat Islàmic va demanar als seus partidaris que aprofitin la invasió russa d'Ucraïna per 'sembrar el caos a Europa en nom d'Al·là'.

 
Crida islamista contra la manera judeocristiana de viure d'Europa

El grup terrorista islamista Estat Islàmic ha fet una crida als seus partidaris a reprendre els seus atacs terroristes islamistes a Europa aprofitant la invasió russa d'Ucraïna com una oportunitat per atacar la manera judeocristiana de viure dels europeus.
En aquest sentit, l'organització gihadista terrorista ha promès venjar el seu anterior líder, Abu Ibrahim al-Hachimi al-Qurashi, que va morir el febrer d'enguany. De fet, Abu Omar al-Muhajir, portaveu de l'Estat Islàmic, va anunciar que el grup terrorista buscaria venjança per la mort del seu antic líder confiant en Al·là aprofitant la lluita dels russos dirigits per Putin contra els ucraïnesos com a pugna entre 'croats' dividits, tal com informa Le Figaro.

En aquest sentit, Estat Islàmic celebra que la invasió russa a Ucraïna suposi una divisió un 'càstig diví' islàmic per la guerra sagnant entre els croats ortodoxos que hi ha entre les files russes i les ucraïneses, entent que aquesta és la voluntat d'Al·là i interpretant de manera fonamentalista que així ho estableix el llibre religiós islàmic, l'Alcorà.

Finalment, el mateix portaveu de l'organització terrorista islamista ha clamat a 'sembrar el caos a Europa en nom d'Al·là', fent una crida a recollir armes d'on sigui a efectes de distribuir-les entre els civils i atacar al seu torn tant cristians russos com ucraïnesos.

 
Objectiu islamista: destruir Roma i el Vaticà

D'altra banda, els serveis d'intel·ligència italians van publicar un informe recentment que afirmava que els grups terroristes islamistes parlaven activament entre ells sobre destruir la ciutat de Roma.

Així mateix, el Dipartimento delle Informazioni per la Sicurezza (DIS) va afirmar que les principals fites romanes, com el Coliseu, podrien ser objectius així com el Vaticà i el mateix Papa Francesc.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme