Sílvia Orriols (AC) presenta a Barcelona el projecte nacionalista català, pro-seguretat i anti-immigració il·legal d'Aliança Catalana

13 de febrer de 2022

Sílvia Orriols (AC) presenta a Barcelona el projecte nacionalista català, pro-seguretat i anti-immigració il·legal d'Aliança Catalana

Aliança Catalana ha nascut per combatre la llei islàmica, no tolerant que s'atempti contra les dones, els homosexuals o els infants, i per a revertir la minorització del català i apujar els salaris frenant la immigració il·legal

 
Redacció

Ahir, dissabte 12 de febrer de 2022, la regidora ripollesa Sílvia Orriols (AC) va presentar a Barcelona el projecte nacionalista català, pro-seguretat i anti-immigració il·legal d'Aliança Catalana.

 
El nacionalisme català s'estructura políticament

En el marc del desplegament territorial d'Aliança Catalana, la regidora ripollesa Sílvia Orriols (AC) va exposar en una sala privada de l'Hotel Exe Cristal Palace del carrer Diputació 257 plena de gom a gom, amb més d'un centenar d'assistents, quin projecte té per a la capital de Catalunya i, de retruc, per a cada municipi català.

Orriols (AC), juntament amb Jordi Aragonès, Cap d'Opinió de La Santa Espina i Secretari d'Estudis i Programes d'Aliança Catalana, va oferir als catalans un projecte guanyador per a defensar la llengua catalana, per fer-la útil, imprescindible i necessària. A més, va garantir amb el partit nacionalista al govern dels ajuntaments —i tal vegada, al capdavant de la Generalitat de Catalunya— que el català no compartirà oficialitat, ni a les aules ni a les institucions, amb cap llengua forastera, en clara al·lusió al castellà o, per exemple, l'àrab.

 
Prou procés al no-res, tant processista com islamista

En aquest sentit, Aragonès (AC) va constatar que Catalunya no és eterna, mentre que el procés processista sí. Per aquest motiu, va encoratjar els catalans a revertir la minorització del català i apujar els salaris frenant la immigració il·legal; doncs 'a Catalunya no hi cap tothom', segons va matisar.

D'altra banda, Orriols (AC) va concloure que Aliança Catalana ha nascut per combatre la llei islàmica i que no tolerarà que s'atempti contra les dones, els homosexuals o els infants. A tal efecte, la promotora de la formació nacionalista ha proposat tancar les mesquites salafistes que prediquen contra Catalunya i contra els catalans; esdevenint, de produir-se, una mesura pro-seguretat pròpia.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme