Sílvia Orriols (AC) inaugura la seu nacional d'Aliança Catalana a Ripoll i denuncia el milió d'euros públics que reben els immigrants de l'alcalde Jordi Munell (JxCat)

13 de març de 2021

Sílvia Orriols (AC) inaugura la seu nacional d'Aliança Catalana a Ripoll i denuncia el milió d'euros públics que reben els immigrants de l'alcalde Jordi Munell (JxCat)

La regidora ripollesa Sílvia Orriols (AC) ha anunciat davant d'una seixantena de ripollesos i catalans que l'objectiu d'Aliança Catalana és frenar la immigració, reactivar l'economia i salvar Catalunya

 
Redacció

Sílvia Orriols, regidora d’Aliança Catalana a l’Ajuntament de Ripoll, ha inaugurat la Seu Nacional del partit nacionalista a la capital del Ripollès la setmana passada, dissabte 6 de març de 2021. Una seixantena de persones han escoltat els parlaments de Sílvia Orriols i Jordi Aragonès (AC), Secretari d'Estudis i Programes, en què han compartit els principis bàsics de la formació política: frenar la immigració, reactivar l'economia i salvar Catalunya.

L’acte es va fer durant mitja hora a la plaça Capranica davant la Seu Nacional, i més tard es va procedir a tallar la cinta per inaugurar el local. A continuació, es van repartir copes de cava i dolços típics locals per als assistents, els quals van poder visitar la seu per dins, tot respectant les mesures de seguretat per la COVID-19.

 
Qui forma Aliança Catalana i què vol?

Orriols ha explicat que Aliança Catalana és un partit polític forjat a Ripoll, per ripollesos i gent d'arreu de Catalunya provinent de Convergència, Unió, Solidaritat i Estat Català i que es presenta públicament com una oferta electoral guanyadora que permeti reconstruir el centre polític, tan radicalitzat per l'extrema esquerra.

Com el seu nom indica, es pretén una aliança catalana que vol, sap i pot salvar Catalunya de l'extinció. Com exposen que ho faran: amb la independència de Catalunya, protegint els catalans de l’islamisme polític radical, revertint la davallada de parlants de català i enfortint la cultura pròpia, aturant la immigració i creant les condicions econòmiques necessàries perquè la indústria torni a Catalunya, mitjançant una economia productiva amb menys impostos i més llibertat.

 
Orriols, l'ariet català contra la immigració

En clau ripollesa, els dirigents d'Aliança Catalana han denunciat el milió d'euros públics que reben els immigrants de l'alcalde Jordi Munell (JxCat) a través del Consorci de Benestar Social del Ripollès, ens comarcal que té un pressupost de dos milions d’euros.

En aquesta línia, tant Orriols com Aragonès han defensat que cal deportar els il·legals i frenar i limitar la immigració legal.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme