Sílvia Orriols (AC) defensa els animals contra els partidaris del sacrifici islàmic (JxCAT, ERC i CUP)

28 de gener de 2021

Sílvia Orriols (AC) defensa els animals contra els partidaris del sacrifici islàmic (JxCAT, ERC i CUP)
Fotografia per: AC

Orriols, regidora ripollesa no adscrita i promotora d'Aliança Catalana, ha presentat una moció per erradicar la pràctica islàmica cruel de sacrifici animal (ritual Halal) als escorxadors de Ripoll

 
Redacció

Sílvia Orriols (Aliança Catalana) ha proposat dimarts passat, 26 de gener de 2021, una moció per erradicar la pràctica de sacrifici i maltractament animal als escorxadors de Ripoll, emprada per musulmans en rituals Halal.

 
La pràctica islàmica: cruel amb els animals

Els animals són sacrificats amb un tall al coll, i pateixen en lenta agonia durant hores abans no moren. Aquesta pràctica, en conformitat a la pràctica islàmica, s’ha estès en els últims temps sense resistència de les autoritats responsables.

Orriols ha remarcat la necessitat de fer prevaldre i aplicar la llei civil sobre els dictats de l’Islam, i de protegir el benestar dels animals al nostre territori.

 
Blindatge processista contra la nacionalista Orriols

La moció ha topat amb el rebuig de CUP, ERC i JxCAT, formacions que voten sistemàticament contra les propostes de la regidora, demostrant cada setmana la seva intolerància ideològica. Així mateix, els partits han defensat conjuntament que els brutals sacrificis han de ser respectats perquè són expressió de pluralisme cultural.

El compromís amb el benestar dels animals i la llei civil pròpia no han trobat suport al ple de Ripoll. La moció, que no fa esment a cap grup particular, ha estat tombada sense miraments, i la promotora d’Aliança Catalana segueix sent la solitària veu de la raó en el consistori de la capital del Ripollès.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme