Segons l'equip de campanya de Trump, comptabilitzats els vots legals, Trump guanya

5 de novembre de 2020

Segons l'equip de campanya de Trump, comptabilitzats els vots legals, Trump guanya

L'equip de campanya de Trump ha presentat una demanda al Tribunal de Reclamacions de Michigan, Estat clau per a les eleccions nord-americanes, per a aturar el recompte fins que sigui investigat

 
Redacció

La fi de les eleccions dels EUA aquest 3 de novembre de 2020 s'ha enterbolit per les sospites sobre si el Partit Demòcrata del presidenciable Joe Biden hauria comès tupinades per engreixar els seus vots.

A continuació, l’equip de campanya de Trump ha presentat una demanda al Tribunal de Reclamacions de Michigan, Estat clau per a les eleccions nord-americanes -junt amb Wisconsin, Pennsilvània, Arizona, Geòrgia, Carolina del Nord i Nevada-, per a aturar el recompte fins que sigui investigat.

 
El recompte dels vota a Michigan, sota sospita

En aquest cas, es van registrar 120.000 vots de cop per al candidat demòcrata en una actualització del recompte sense que el Partit Republicà en rebés cap. Presumptament, va resultar ser un error tipogràfic per part del comtat de Shiawassee, que havia sumat un zero de més al seu recompte de vots.

 
Presumptes irregularitats electorals

Les sospites també han evidenciat una possible tupinada pel que fa als vots per correu postal, car aquests engreixaven de manera folgada sospitosament els punts de Biden malgrat que Trump, per vot ordinari, semblava encapçalar la carrera electoral.

A més, l’ús de bolígrafs permanents als recintes republicans ha contribuït a invalidar-ne les paperetes, car si la tinta s’escorre l’escàner no en llegeix correctament el vot.

A tot això, se suma la misteriosa aturada del recompte de vots durant la nit de les eleccions en diversos Estats clau i la contribució de Twitter a favor del Partit Demòcrata, censurant les denúncies dels votants i candidats republicans a la xarxa social. En definitiva, unes eleccions arreglades sota l’orquestra del partidisme demòcrata que posa en perill els valors de la democràcia.

 
L'avís de l'equip de campanya de Trump

El director de campanya de Donald Trump, Bill Stepien, ja va assegurar dimecres que, malgrat el frau, l'equació és senzilla: un cop comptabilitzats els vots legals, Trump guanya.

Una afirmació que parteix del fet que certs comtats pro-Trump encara no han comptat tots els vots, els quals podrien coordinar la victòria de Trump.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 703 lectors

Meme