Sant Vicenç de Castellet (Bages): l'ajuntament d'Adriana Delgado (ERC) valora positivament que s'hagin desokupat dos pisos del carrer Eduardo Peña

13 de gener de 2022

Sant Vicenç de Castellet (Bages): l'ajuntament d'Adriana Delgado (ERC) valora positivament que s'hagin desokupat dos pisos del carrer Eduardo Peña

S’ha actuat al bloc del número 27 que registrava una de les okupacions més conflictives que continuava vigent al municipi i alterava la convivència veïnal

 
Redacció

Dimarts passat, 11 de gener de 2022, l'ajuntament de Sant Vicenç de Castellet (Bages), amb Adriana Delgado (ERC) al capdavant com alcaldessa, va valorar positivament que s'hagin desokupat dos pisos del carrer Eduardo Peña.

 
L'okupació és violència contra la convivència veïnal

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha valorat positivament que s'hagin desokuupat aquest cap de setmana de dos pisos okupats del carrer Eduardo Peña. En concret, s’ha actuat al bloc del número 27 que registrava una de les okupacions més conflictives que continuava vigent al municipi i alterava la convivència veïnal.

L’Ajuntament del municipi del Bages agraeix la col·laboració veïnal i amb la propietat de la finca, i la pressió policial que, juntament amb les gestions fetes pel propi consistori, han permès desokupar aquest dos pisos els darrers dies, la porta d’entrada dels quals ja ha quedat tapiada.

 
40 pisos en situació irregular a Sant Vicenç de Castellet

L’Ajuntament reitera que les dades indiquen que les ocupacions s’han reduït els darrers mesos i especialment les conflictives. Malgrat tot, actualment el consistori té registrats 40 pisos en situació irregular, la gran majoria per situacions socioeconòmiques.

La corporació municipal torna a fer una crida al conjunt de les administracions perquè atorguin més recursos i competències als ajuntaments per poder gestionar les okupacions.

En aquest sentit, l'ajundament presidit per Adriana Delgado (ERC) considera que moltes famílies que no tenen un sostre digne busquen un habitatge, moltes d’elles provinents de l’àrea metropolitana i les comarques del Vallès, i d'aquesta manera justificant que s'okupin.

Amb tot, també es continuen els contactes amb els propietaris d’edificis buits del municipi per tal que es condicionin i es posin a lloguer a preus assequibles.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme