Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès): detingut un marroquí de 35 anys per un delicte d’homicidi amb unes tisores de podar

6 d'octubre de 2021

Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès): detingut un marroquí de 35 anys per un delicte d’homicidi amb unes tisores de podar

Els agents van aconseguir esbrinar que el presumpte autor de l’agressió era conegut per la víctima: l'immigrant marroquí i agressor va perseguir-lo i agredir-lo després d’una discussió en un bar proper

 
Redacció

Tal com avançava El Cargol, el magazín del Penedès, dimecres passat, 29 de setembre de 2021, va ser detingut un marroquí de 35 anys per un delicte d’homicidi amb unes tisores de podar.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia el van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa.

 
Com ha succeït aquesta agressió marroquina?

Els fets van succeir el dia anterior, dimarts 28 de setembre de 2021, cap a les onze de la nit. Aleshores, els agents de la policia catalana van ser alertats de l’agressió a un home a la via pública a Sant Sadurní d’Anoia.

Immediatament les dotacions policials, conjuntament amb la Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia, es van adreçar al lloc i van localitzar un noi amb dues ferides aparentment produïdes per una arma blanca, una d’elles profunda a l’altura del pulmó.

Amb tot, el Sistema d’Emergències Mèdiques va traslladar la víctima a l’hospital on va ser intervingut d’urgència

Els agents van aconseguir esbrinar que el presumpte autor de l’agressió, de nacionalitat marroquina i major d'edat, era conegut per la víctima. L'immigrant agressor va perseguir-lo i agredir-lo després d’una discussió en un bar proper.

Al seu torn, els policies es van adreçar al domicili del presumpte autor on van localitzar l’arma utilitzada en l’agressió: unes tisores de podar. Per conseqüent, el van detenir com a autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Així doncs, l'arrestat marroquí va passar a disposició judicial i el jutge instructor en va decretar el seu ingrés a presó.

 
Mesures penals


En l'homicidi intentat —o bé l'intent de homicidi—, el subjecte actiu actua amb ànim de matar (animus necandi), mentre que en el delicte de lesions es troba exclosa d'aquesta intenció, el subjecte actua amb ànim de lesionar (animus laedendi). Per el primer motiu, ens referim a un delicte d’homicidi en grau de temptativa.


De conformitat amb els articles 66, 16.1, 62, i 138 del Codi Penal, pel delicte d'homicidi en grau de temptativa, s'imposa la pena de tres anys i sis mesos de presó, que comporta l'accessòria d'inhabilitació especial per a l'exercici de el dret de sufragi passiu durant el temps de la condemna segons l'article 55 del mateix cos legal.

Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme